Vis à Vis: Assistent-coördinator Techniek

Vis à Vis in Almere zoekt een Assistent-coördinator Techniek voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Fulltime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenTheatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. Het gezelschap is gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen MARE en ROBOT gespeeld. Jaarlijks heeft het gezelschap gemiddeld 40.000 bezoekers.

De zomervoorstelling speelt in de buitenlucht, de tribune is overdekt. Vis à Vis is bezig met het ontwikkelen van een coronaproof-tribune voor 2021. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen.

Voor de productie in 2021 zoekt theatergezelschap Vis à Vis per 4 januari 2021 een

Assistent-coördinator Techniek (m/v)

1 fte

Als assistent coördinator techniek ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de technisch coördinator. Samen met hem/haar coördineer en bewaak je het tijdschema en logistiek van het bouwproces.

Gewenste werkervaring met:

  • Organiseren/ondersteunen van technische aspecten van een (theater-/kunst)project
  • Diverse technieken en bouwsystemen, waaronder pneumatiek, elektra, motoren.
  • Inzicht van hijs- en trekkrachten.
  • Het opstellen van een RIE en PRIE.
  • Aankoop en budgetbeheer voor werkmateriaal
  • Onderhandelingen met leveranciers

Profiel
Je ondersteunt de technisch coördinator bij het zoeken van oplossingen en mogelijkheden. Je bent zijn rechterhand vanaf de start bouw tot en met start voorstelling in juni 2021. Je bent op de hoogte van veiligheidseisen en leeft die na. Je kunt in technische vraagstukken ondersteunen, hebt goede communicatieve vaardigheden en houdt van uitdagingen. We streven naar een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom nodigen we mensen van verschillende achtergronden of leeftijden nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Vis à Vis heeft een sfeervolle buitenlocatie. Het restaurant kan 200 mensen ontvangen, daarnaast beheert zelf Vis à Vis de bar in het restaurant en de buitenbar. Dit vergt extra aandacht voor het reilen en zeilen van deze voorzieningen.

Je overlegt met de technisch coördinator de decor plannen en bereid de bouwwerkzaamheden voor. In januari starten de eerste bouwwerkzaamheden. In maart beginnen de repetities. Je ondersteunt de werkzaamheden van de technisch coördinator tot aan de première in mei 2021.

Het decor- en bouwteam bestaat uit circa 8-10 mensen. Je werkt veel samen met het techniek team (circa 4 mensen) en het productieteam (3-4 mensen). In de aanloop naar de productie van 2021 word je ondersteund door een assistent technisch coördinator. Het totale team van Vis à Vis bestaat uit 60 teamleden en circa 50 vrijwilligers.

We bieden
Een bevlogen team dat met plezier nieuwe uitdagingen aangaat om een bijzondere theatervoorstelling te maken.

  • Een samenwerking met een team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken.
  • Een productie met technische uitdagingen
  • Een uitdagende klus voor de periode van 7 januari tot en met mei (5 dagen per week).

Salariëring volgens de cao Nederlands Theater, schaal 5, op basis van opleiding en ervaring.

Informatie
Voor informatie over Vis à Vis: www.visavis.nl. Voor informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Zakelijk leider Klaartje Wierbos.

Reactie
Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar: klaartje.wierbos@visavis.nl
We streven er naar de sollicitatieprocedure op korte termijn af te ronden.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.