Theaterfestival Boulevard: Programmaproducent

Theaterfestival Boulevard in ’s-Hertogenbosch zoekt een Programmaproducent voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-12-2020Theaterfestival Boulevard is al 35 jaar het zomerfestival van ’s-Hertogenbosch. Het festival biedt in en om de stad theater, dans, muziektheater, straattheater, muziek en meer. We bereiken jaarlijks een breed en divers publiek van gemiddeld 140.000 bezoekers en verkopen ongeveer 60.000 kaarten. In het bijzondere jaar 2020 tekenden we voor ‘Afzender Boulevard’, een kleiner aanbod met minder capaciteit, waarbij we zo’n 15.000 bezoekers bij voorstellingen, installaties en pop-up projecten mochten verwelkomen en nog eens duizenden mensen culturele activiteiten online bezochten (bekijk de aftermovie).

Voor de constante hoge kwaliteit door de jaren heen en de inspirerende alternatieve coronaeditie ontvingen we de Prijs van de Kritiek 2020. Het is de eerste keer in ruim 50 jaar dat de prijs wordt uitgereikt aan een festival en daar zijn we natuurlijk trots op.

Theaterfestival Boulevard zoekt voor de afdeling programma een

Programmaproducent

32 uur per week

Profiel
Als programmaproducent ben je de schakel tussen programmeurs, gezelschappen en technisch producenten. Je zorgt dat 125 producties bij Theaterfestival Boulevard op een goede manier gepresenteerd kunnen worden. Je houdt je bezig met het vinden van speellocaties, overlegt met partners en betrokkenen, maakt planningen & draaiboeken en houd je bezig met logistiek en voorstelling gerelateerde productietaken. Daarnaast organiseer je overige festivalprojecten en tussentijdse activiteiten als vrienden- en vrijwilligersbijeenkomsten.

Ben jij?
Een open en communicatief persoon, die goed overzicht kan houden, handig is met logiquizzen en schema’s, initiatiefrijk en zelfstandig functioneert en oplossingsgericht werkt? Ben je stressbestendig, creatief en praktisch tegelijk? Heb je HBO/ WO-denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de podiumkunsten? Dan willen we je graag ontmoeten!

Wij bieden
Een dynamische werkomgeving waar het draait om podiumkunst, engagement en kansen. Wij geloven dat kunst een onmisbare rol speelt in onze samenleving en vinden dat iedereen daaraan mee zou moeten kunnen doen. We hopen met onze nieuwe programmaproducent een langdurige relatie aan te gaan, verlenging is mogelijk. Je krijgt bij ons ruimte om jezelf te ontwikkelen en vanuit de afdeling programma te bouwen aan een zomers podiumkunstenfestival waar integer, hard en met plezier wordt gewerkt.

Deze functie is ingeschaald in de cao Nederlandse podia schaal 6.

Pas je in bovenstaand profiel stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 1 december vacatures@festivalboulevard.nl t.a.v. Linda van Loon. Gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 9 en maandag 14 december 2020.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.