Theater Babel Rotterdam: Podiumkunstenaar

Theater Babel Rotterdam in Rotterdam zoekt Podiumkunstenaars, aantal uur in overleg | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 18-12-2020Theater Babel Rotterdam is een inclusief theatergezelschap. Dat wil zeggen dat wij niemand uitsluiten. Wij werken met professionele acteurs die jong en oud zijn, met en zonder beperking, arm en rijk, ziek en gezond, verslaafd en niet verslaafd, met verschillende religies, seksuele voorkeur en afkomst. Mensen die anders zijn dan jij en soms ben je dat zelf. Voor meer informatie, kijk op www.theaterbabelrotterdam.nl.

Wij zoeken

Podiumkunstenaars

die hun eigen inclusief project willen maken

In 2021 geeft Theater Babel Rotterdam podiumkunstenaars de kans bij ons een inclusief project te verwezenlijken. De maker mag in eender welke podiumdiscipline gespecialiseerd zijn: theater, poppentheater, dans, circus, muziektheater, performance, beeldende kunst, muziek. Enige voorwaarde is dat hij of zij, kort of langer geleden, is afgestudeerd van een kunstvakopleiding.

Er is geen thema, alles mag, zolang het maar inclusief is. Werk vooral vanuit je eigen inspiratie en discipline, en bedenk hoe je die op een inclusieve manier kunt verdiepen.

Theater Babel Rotterdam werkt aan een overdraagbare methodiek voor inclusief theater. Via deze samenwerking willen we inclusiviteit meer ingang laten vinden in de theatersector.

Het project
Je bedenkt zelf een concept voor een inclusief project. Je formuleert een onderzoeksvraag en werkwijze, en gaat op basis daarvan met acteurs van Babel aan de slag. Dit resulteert in een korte voorstelling.

Op alle vlakken krijg jij de eindverantwoordelijkheid over jouw project: van conceptontwikkeling tot uitvoering. Je wordt daarbij gecoacht door het team van Babel op artistiek en productioneel vlak.

Wij bieden:

  • een tijdelijk contract in loondienst
  • verloning volgens CAO Theater en Dans
  • verdieping van je ambacht in het inclusieve
  • waanzinnig en leuk project
  • artistieke coaching van concept tot uitvoering
  • organisatorische ondersteuning
  • een inclusieve groep acteurs die zich volledig geeft in jouw project

Interesse?
Stuur ons je motivatiebrief, CV en projectvoorstel. Die worden gelezen door een team van Babel-medewerkers. Als zij enthousiast worden van je voorstel, nodigen we je uit voor een gesprek. Klikt het, dan organiseren we een kennismaking met het gezelschap en onze manier van werken. Krijg je daardoor nieuwe ideeën? Dan kan je die uitwerken in je definitieve projectvoorstel. Op basis daarvan nodigen we je uit voor een definitief gesprek.

Je motivatiebrief, CV en projectvoorstel ontvangen we graag uiterlijk 18 december 2020 via dominique@theaterbabelrotterdam.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.