Stichting Theater Kikker: Directeur

Stichting Theater Kikker in Utrecht zoekt een Directeur met een hart dat klopt voor theater voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-11-2020Utrecht ademt cultuur. Deze stad met een jonge bevolking, 170 nationaliteiten en centrale ligging groeit als kool. Het bruist in de wijken, de oude binnenstad en Leidsche Rijn. Utrecht is de thuisbasis van vooraanstaande culturele opleidingen en instellingen, van jonge makers en van gezelschappen die zich bewezen hebben. Utrecht is de stad van Theater Kikker | Podium Hoge Woerd, die vernieuwing, verwondering en reflectie bieden.

Twee theaters, één organisatie, die op zoek is naar een boegbeeld en ervaren leider, een

Directeur

met een hart dat klopt voor theater

32 tot 36 uur per week

Onze ideale directeur heeft een authentieke artistieke visie op onze twee theaters: één in de oude binnenstad, één in het nieuwste stadsdeel. Je combineert visie met zakelijk inzicht en waardeert marketing, sponsoring en digitalisering. Je hebt bewezen dat (eind)verantwoordelijkheid je goed afgaat en bent bekend met de processen in een theaterorganisatie.

Samenwerken geeft je energie, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Het is je ambitie om de organisatie steeds bij de tijd te houden en verder te professionaliseren, samen met MT en medewerkers. Je stimuleert daarom nieuwe initiatieven, zowel programmatisch als organisatorisch. Theater Kikker | Podium Hoge Woerd staat nooit stil, toch ben jij ook koersvast en een baken in onzekere tijden.

Verder lezen?
Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website(s) Theater Kikker | Podium Hoge Woerd, zoals het meerjarenplan 2021-2024 inclusief organogram, en de jaarstukken 2019.

Wat we bieden
Wij bieden een aanstelling vooralsnog van één jaar op basis van 32 tot 36 uur per week. Salariëring ontleend aan Bezoldigingsrichtlijn Directeuren van de Werkgeversvereniging Nederlandse Podia, conform schaal 9b. Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Nederlandse Podia.

Solliciteren?
Past het bovenstaande op jouw profiel en gaat je hart sneller kloppen bij het lezen van de verdere documentatie dan komen we graag in contact. Stuur jouw uitgebreide CV in combinatie met een pitch in de vorm van een kort filmpje (maximaal drie minuten) ter attentie van het bestuur. Doe dat vóór 1 december 2020 naar vacature@theaterkikker.nl. Ook voor vragen en meer informatie over de vacature kun je terecht op dit e-mailadres. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 8 december 2020.

Over de organisatie
Theater Kikker is een veelzijdig theater in het centrum van Utrecht, gespecialiseerd in eigentijds toneel, hedendaagse dans en jeugdtheater. Het beschikt over twee zalen (170 en 70 zitplaatsen) en programmeert ruim 300 voorstellingen per jaar, naast 150 activiteiten van festivals en andere huurders. Met zijn op vernieuwing gericht programma heeft Theater Kikker een gidsfunctie om bezoekers mee te nemen langs minder gebaande paden.

Podium Hoge Woerd is een nieuw theater in Leidsche Rijn met een zaal voor 229 bezoekers; het biedt een breed, kwalitatief hoogwaardig, toegankelijk programma, primair toegesneden op Utrechters ten westen van het Amsterdam-Rijnkanaal. Podium Hoge Woerd maakt samen met een museum, een stadsboerderij en een café/restaurant deel uit van Castellum Hoge Woerd. Podium Hoge Woerd beschikt in het Castellum tevens over een openluchtpodium. Jaarlijks programmeert PHW circa 150 voorstellingen, naast zo’n 70 verhuringen. Voor beide theaters geldt een bijzondere verantwoordelijkheid voor aanbod uit de eigen stad. Beide theaters worden geëxploiteerd als één bedrijf.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.