Stichting Productiehuis Plaatsmaken: Zakelijk Leider

Stichting Productiehuis Plaatsmaken in Arnhem zoekt een Zakelijk Leider voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-12-2020Stichting Productiehuis Plaatsmaken in Arnhem is de ambassadeur voor de beeldende kunst in Gelderland en de grafische technieken in Nederland. Voor deze twee lijnen ontwikkelt Plaatsmaken jaarlijks programma’s. Binnen de regionale programmalijn zetten we ons in voor de sector. We richten ons op regionaal talent en het netwerk beeldende kunst: Plaatsmaken onderhoudt dit netwerk en ondersteunt talent in de uitvoering van hun professie. Met de tweede programmalijn profileert Plaatsmaken zich landelijk en onderzoekt zij de actualiteit van de grafische technieken in de beeldende kunst en vormgeving.

Van origine is Plaatsmaken de plek waar je als kunstenaar kunt experimenteren met grafische en digitale technieken, in uitstekend geoutilleerde ateliers. We richten ons met dit aanbod op een niche in de beeldende kunst, namelijk de grafische technieken en zijn daarmee toonaangevend in Nederland. Plaatsmaken is een kleine organisatie waar zes mensen werkzaam zijn en een wisselend aantal freelancers, stagiairs en vrijwilligers. De onbezoldigde Raad van Toezicht bestaat uit drie personen en komt zo’n vier keer per jaar samen.

Plaatsmaken is een levendige plek, waar de energie van het ‘maken’ vibrerend in de lucht hangt. We hechten aan een informele en aanstekelijk productieve sfeer waar heldere afspraken worden gemaakt en waar kunstenaars en hun publiek graag komen.

Stichting Productiehuis Plaatsmaken zoekt per 1 maart 2021 een enthousiaste

Zakelijk Leider

20 uur per week

De zakelijk leider is verantwoordelijk voor alle praktische randvoorwaarden die een goed functioneren van Plaatsmaken mogelijk maken: het opstellen en uitvoeren van zakelijk beleid, personeelsbeleid en financieel beheer. De zakelijk leider werkt nauw samen met en legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder. We zoeken een energieke persoonlijkheid die graag verbindingen legt, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en zin heeft om projecten mee te bedenken en te ontwikkelen.

Beloning geschiedt volgens de Richtlijn functie- en loongebouw presentatie instellingen Beeldende Kunst van de Zaak Nu.

De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een benoeming voor onbepaalde tijd.

Herken je jezelf in bovenstaande? Wil je samen met ons plaatsmaken voor kunst?
Reageren met motivatie en CV kan tot en met 1 december 2020 op info@plaatsmaken.nl onder vermelding van ‘vacature’. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 7 december 2020 bij Plaatsmaken. De tweede ronde hebben we gepland op maandag 14 en donderdag 17 december 2020.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Pollet, directeur-bestuurder, inge@plaatsmaken.nl.

De uitgebreidere vacaturetekst vind je terug op onze website.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.