Possibilize: Zakelijk Leider

Possibilize in Utrecht zoekt een Zakelijk Leider voor 16 tot 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 14-12-2020Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Dat doen wij door creatieve projecten te realiseren waarin beperkingen een inspiratiebron vormen.

Possibilize fungeert als platform om kans te geven aan ambitieuze projectleiders die baanbrekende projecten willen organiseren, zoals Sencity, het internationale muziekevenement voor doven, slechthorenden en horenden. Jongeren draaien mee in alle facetten en op alle niveaus van de projectorganisatie. Ze ontdekken verborgen talenten en ontwikkelen die verder om uiteindelijk een project te realiseren dat op het eerste gezicht onhaalbaar leek. Hierdoor zien zij met eigen ogen hoe het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. En met deze bewustwording kunnen zij weer andere jongeren in hun omgeving inspireren ook ‘out of the box’ te denken. Naast Sencity worden er diverse andere projecten gerealiseerd, kijk daarvoor op de website.

Possibilize is per direct op zoek naar een

Zakelijk leider

16-20 uur per week

Possibilize zoekt een gedreven zakelijk leider die financiële verantwoordelijkheid draagt, een ambitieus meerjarenplan kan ontwikkelen en uitvoeren en verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering, dagelijkse administratie en de inrichting van de organisatie.

Je hebt een prominente rol bij het opstellen en behalen van de doelstellingen van de stichting en als lid van het managementteam draag je samen met de algemeen directeur en de projectleiders bij aan de ontwikkeling en uitvoering van onze missie.

We zoeken iemand die bekend is met het culturele veld, de dynamiek en cycli van festivals, evenementen en projecten. Je beschikt over bewezen ondernemerschap en vakmanschap, bent bekend met fondsenwerving en sponsoring en signaleert nieuwe (commerciële) kansen. Je hebt ervaring in het opstellen van ondernemingsplannen en begrotingen.

De taken die we van je verwachten zijn o.a.:

 • Verantwoordelijkheid over de bedrijfsvoering en eerste aanspreekpunt op het gebied van financiën, personeel & organisatie, facilitaire diensten en huisvesting.
 • Opstellen en bewaken jaarbegrotingen en meerjarenbegrotingen, in samenwerking met de directeur-bestuurder.
 • Voorbereiden jaarverslag, jaarrekening en accountantscontrole.
 • Verantwoordelijkheid voor betalingsverkeer, artiesten- en loonadministratie.
 • Bewaken administratieve en festival-/organisatieprocessen.
 • Onderhouden zakelijke contracten met partners en stakeholders.
 • Coördineren en bewaken processen m.b.t. fondsaanvragen en verantwoordingen.
 • Verantwoordelijkheid voor personeelsbeleid, opstellen en onderhouden opdrachtovereenkomsten met (tijdelijke) werknemers, etc.
 • Officemanagement en aanverwante taken zoals kantoorbeheer.

Profiel

 • Affiniteit met Possibilize, zijn activiteiten en haar cultureel-maatschappelijke karakter.
 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring in de culturele of maatschappelijke sector.
 • Een energiek persoon met een proactieve en zelfstandige werkhouding.
 • Goede communicatieve, organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.
 • Analytisch vermogen en een sterk cijfermatig en strategisch inzicht.
 • Je weet mensen te motiveren.
 • Flexibel en stressbestendig.

We bieden:

 • Een inspirerende, informele werksfeer waarin creativiteit en eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Uiteraard geheel afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen.
 • Een flexibele invulling van jouw functie. Daarbij is het wel fijn om op een vaste dag beschikbaar te zijn – nader overeen te komen.
 • De exacte inzet en de vergoeding worden in overleg afgestemd.

We gaan graag een duurzame samenwerking aan met de toekomstige zakelijk leider.

Reageren
Stuur je brief en cv uiterlijk maandag 14 december 12.00 uur naar ronald@possibilize.today . Wil je vooraf nog iets weten, dan kun je je vraag per e-mail stellen via dit e-mailadres. Je kunt je sollicitatie of vraag richten aan Ronald Ligtenberg, CEO van Possibilize. De intentie is om voor de jaarwisseling de invulling bepaald te hebben.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.