Podium Hoge Woerd: Medewerker Online Marketing & Publiciteit

Podium Hoge Woerd in De Meern – Leidsche Rijn Utrecht zoekt een Medewerker Online Marketing & Publiciteit voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 30-11-2020Stichting Theater Kikker exploiteert twee vlakke vloer theaters in Utrecht: Theater Kikker met twee zalen in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd met één zaal in Leidsche Rijn / De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker beweegt zich op het terrein van eigentijds, veelal vernieuwend theater en moderne dans, met een focus op werk van nieuwe makers. Podium Hoge Woerd heeft een breder georiënteerd programma, gericht op de bewoners van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, waarin naast toneel en dans ook plaats is voor cabaret, kleinkunst en lichte muziek. In beide theaters wordt ook jeugdtheater gepresenteerd. Zowel Theater Kikker als Podium Hoge Woerd bieden ruimhartig speelgelegenheid aan lokale makers.

In verband met zwangerschapsverlof van een collega zoekt Podium Hoge Woerd, theater van, voor en door Leidsche Rijn – Utrecht, een ervaren

Medewerker Online Marketing & Publiciteit

28 uur per week

Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar een bekwame online marketing- en publiciteitsmedewerker, met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in het theaterwezen. Je werkt nauw samen met je (online) marketing & publiciteit collega’s en met de programmeurs van onze theaters. Je legt verantwoording af aan het hoofd Publiek. Binnen het team heb je een speciale focus op de online marketing en publiciteit voor Podium Hoge Woerd. Het betreft vervanging gedurende de periode maart tot en met half juli 2021.

Werkzaamheden zijn o.a.:

  • Ontwikkelen, schrijven en produceren van online (voorstellings)teksten, beeld en video voor de website, e-nieuwsbrieven, social media en narrowcasting, gericht op de werving van publieksgroepen.
  • Ontwikkelen en uitvoeren van specifieke online m&p campagnes zoals voor het nieuwe seizoen en speciale projecten.
  • Functioneel beheer en redactie over de website.
  • Opzetten en uitvoeren van (online) publieksonderzoek en uitwerken in rapportages.
  • Proactief informeren en onderhouden van contacten met pr-medewerkers van theatergezelschappen.

Een uitgebreide taakomschrijving is beschikbaar.

We vragen:
Je bent een kei in online marketing. WordPress CMS kent voor jou geen geheimen en de basis van html, Photoshop en Indesign heb je in de vingers. Daarnaast weet je e-nieuwsbrieven, Google ads en onze social mediakanalen handig en effectief in te zetten. Je bent gewend te werken in de dynamiek en met de processen van theaters. Je hebt een uitstekend gevoel voor taal en schrijft foutloze, aantrekkelijke voorstellingsteksten.

Je bent gewend zelfstandig te werken en ook samenwerken met uiteenlopende mensen gaat je goed af. Met jouw creatieve inbreng vind je aansluiting bij de belevingswereld van bezoekers met verschillende culturele achtergronden. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het terrein van online publieksbenadering, en zet deze in voor marketing en publiciteit. Bij voorkeur woon je in Leidsche Rijn, Utrecht of in de directe omgeving.

We bieden een tijdelijke aanstelling, ook mogelijk op freelance/zzp basis, voor 28 uur per week.

Sollicitaties voorzien van een motivatie en cv kunnen tot en met 30 november a.s. worden gestuurd aan Podium Hoge Woerd via vacature@theaterkikker.nl o.v.v. Vacature Medewerker Online Marketing & Publiciteit. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 of 14 (1e ronde) en 17 of 18 december (2e ronde). We streven naar een aanstelling per maart 2021.

Meer informatie is te verkrijgen bij Alette Ahsmann (hoofd Publiek) via alette.ahsmann@theaterkikker.nl of via telefoonnummer 06-53186707.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over onze theaters en organisatie vind je op podiumhogewoerd.nl / theaterkikker.nl.