h19 Centrum voor de kunsten: Bestuursleden / Penningmeester

h19 Centrum voor de kunsten in Oosterhout zoekt Bestuursleden / Penningmeester voor 8 à 10 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenh19 Centrum voor de kunsten verzorgt al sinds vele jaren kunsteducatie voor Oosterhout en regio. h19 biedt een gevarieerd aanbod voor jeugd, jongeren en volwassenen op het gebied van dans, muziek, beeldende kunst en fotografie en theater. Naast een ruim cursusaanbod voor particulieren, biedt h19 op basis van een overeenkomst met de Gemeente projecten en workshops op maat voor lokale educatieve organisaties. Ook ondersteunen we vanuit die overeenkomst de amateurkunst en het sociaal cultureel werk in Oosterhout. De afdeling Kunst in Bedrijf verzorgt kunstevenementen, workshops en kunstproducten voor bedrijven, organisaties en particulieren.

h19 speelt daarmee een centrale rol in de culturele infrastructuur van Oosterhout. De organisatie bestaat uit een aantal vaste werknemers (docenten en ondersteuning) en gebruikt daarnaast haar netwerk aan makers op de diverse terreinen, die per project worden ingehuurd. De organisatie wordt aangestuurd door een directeur voor de dagelijkse leiding.

Stichting h19 kent een onbezoldigd bestuur, dat 8 à 10 keer per jaar vergadert en in principe op afstand waakt over de koers en voortgang van de organisatie op basis van de afgesproken missie en visie van de stichting. Het bestuur bestaat momenteel uit een viertal personen.

Bestuursleden / Penningmeester

8 à 10 vergaderingen per jaar

Ter vervanging van de huidige penningmeester alsmede ter uitbreiding in algemene zin zoekt het stichtingsbestuur naar kandidaat-bestuursleden. Gezien de resterende bezetting hebben we daarbij een voorkeur voor vrouwelijke kandidaten. Primair geldt echter: Heb je affiniteit met kunst en cultuur en heb je zin om als bestuurslid van h19 een bijdrage te leveren aan de inzet van kunst en cultuur in het werkveld van het sociale domein en educatie binnen de Oosterhoutse samenleving, dan willen we graag met je in gesprek.

Voor vragen en/of nadere informatie kun je ook contact opnemen via berichtons@h19.nl of bellen met Frank van Damme (bestuursvoorzitter) via 06-30089361.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.