GeoFort: Medewerker Winkel & Entree

GeoFort in Herwijnen zoekt een Medewerker Winkel & Entree voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 13-12-2020GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

GeoFort is op zoek naar een medewerker voor de museumwinkel en entreebalie.

Medewerker Winkel & Entree

16 uur per week

Museumwinkel
Je bent het gezicht van de entree. Je ontvangt bezoekers met gastvrijheid. Je bent als winkelmedewerker verantwoordelijk voor de verkoop van winkelgoederen die passen bij de doelgroep. Je hebt gevoel voor het etaleren.

Assortiment en Voorraadbeheer
Je bent verantwoordelijk voor het assortiment van de museumwinkel. Je vernieuwt regelmatig met mooie artikelen die passen bij de doelgroep en je zorgt voor omzetontwikkeling. Je bent in staat om vooruit te kunnen denken en werken, zodat er altijd voldoende winkelvoorraad is. Als je er niet bent, kunnen anderen ook bestellingen plaatsen via heldere checklists. Je kunt met nieuwe leveranciers onderhandelen over gunstige inkoopvoorwaarden. Je hebt gevoel voor het aantrekkelijk inrichten van de winkel, hetgeen past bij de uitstraling van het museum en zorgt voor meer verkoop. Je bent handig met het kassasysteem en voert de producten op een logische manier in.

Financieel en analytisch
Je levert maandelijks financiële rapportages aan het managementteam. Je bent cijfermatig ingesteld en bent handig met Excel.

Team en samenwerken
Je werkt samen met de entreemedewerker. Jullie zorgen gezamenlijk voor het rooster en de planning van jullie team. Jullie zijn samen in staat een hecht team te smeden en te zorgen voor een goede samenwerking. Jullie zorgen dat alle entreemedewerkers eenzelfde klantbeleving inzetten. Jullie werken ook met vrijwilligers. Zij zijn echt onderdeel van het team. Jullie werken beiden als het museale gedeelte van het fort geopend is (in de weekenden en schoolvakanties).

Functie-eisen winkelmedewerker

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met winkelprocessen (voorraadbeheer, inkoop, kassasystemen).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal).
 • Kennis van Microsoft Office software (Word, Excel, Outlook, Powerpoint).
 • Je werkt in de weekeinden en schoolvakanties (minimaal één dag per weekend ingepland).

Persoonlijke kenmerken

 • Efficiënte en ordelijke manier van werken en ver vooruit kunnen denken.
 • Inzicht in hoe processen efficiënter kunnen.
 • Cijfermatig en analytisch.
 • Zelfsturend, daadkrachtig en stressbestendig.
 • Goed samen kunnen werken.
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 35 km van GeoFort.

GeoFort biedt
GeoFort biedt je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Het forteiland is een prachtige omgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. Behalve de winkel- / entree-uren die vast ingeroosterd worden, is er een grote mate van flexibiliteit om de werktijden voor de administratieve taken zelf in te delen en om vanuit huis te werken. GeoFort biedt je mogelijkheden aan om jezelf door te ontwikkelen via trainingen of workshops. GeoFort biedt een passend salaris dat wordt afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 14 december 2020 je CV en motivatie onder vermelding van ‘Winkelmedewerker’ uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl.

Locatie
GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente West-Betuwe.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.