GeoFort: Medewerker Museum & Entree

GeoFort in Herwijnen zoekt een Medewerker Museum & Entree voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 13-12-2020GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

GeoFort is op zoek naar een medewerker voor het museum en de entreebalie.

Medewerker Museum & Entree

16 uur per week

Klantbeleving
Je bent verantwoordelijk voor de totale beleving van onze bezoekers aan het museum en speurtuin. Je bent de oren en ogen van het museum. Je kunt je verplaatsten in de bezoeker en hun ervaringen. Je zorgt, in samenwerking met de afdeling beheer en onderhoud, dat alle exhibits goed werken en draagt verbeterpunten aan. Je snapt de doelgroepen, huisstijl en thema’s van het GeoFort.

Crowdcontrol
De taak van een entreemedewerker is om te zorgen voor een goede ‘crowdcontrol’. Onze bezoekers moeten zich op een fijne en prettige manier over het fort kunnen verplaatsen. De exhibits en geplande activiteiten moeten zorgen voor een goede doorstroming. Een duidelijke flyer en voldoende bewegwijzering helpen daarbij. Aanpassingen bespreek je met betrokken afdelingen en zet je indien nodig bij externen uit. Je begrijpt dat veranderingen impact kunnen hebben buiten je eigen afdeling en je zorgt voor een goede afstemming.

Gastvrij
Je bent het gezicht van de entree. Je ontvangt bezoekers met een gastvrije uitstraling. Bezoekers voelen zich welkom. Je kunt opmerkingen vanuit bezoekers ombuigen naar verbeterpunten en neemt hierin initiatief. Je neemt enquêtes af en verwerkt deze data tot concrete acties. Je behandelt de entree mailbox en neemt de telefoon aan. Je behandelt klachten op een professionele manier.

Backoffice
Je kan soepel werken met ticketing- en kassasystemen. Je zorgt voor een goede inrichting van deze systemen. Je levert regelmatige overzichten voor het managementteam ten aanzien van bezoekersaantallen en omzetten. Je werkt accuraat en zorgt ervoor dat wijzigingen in openingstijden op alle websites, flyers en dergelijke consistent aangepast worden. Je bestelt museumkaarten en houdt de voorraad bij.

Analytisch
Je hebt inzicht in bezoekersaantallen en je neemt het voortouw in teamverband om voorspellingen zo goed mogelijk te doen. Deze voorspellingen zijn cruciaal voor het hele GeoFort team: ook voor het restaurant en voor de bhv’ers.

Structuur
Je bent een keigoede organisator die vooruit kan plannen en ervoor zorgt dat er altijd voldoende museummateriaal is, zoals speurtochten, folders, kompasjes et cetera. Je brengt structuur aan door het maken van checklistjes en processen die je collega’s makkelijk kunnen volgen. Je houdt het entreeboek up-to-date, zodat ook andere entreemedewerkers begrijpen wat er verwacht wordt en zelfstandig het museum kunnen openen en sluiten.

Exhibits en activiteiten
Op basis van de jaarplanning die door de communicatie- en projectenafdeling wordt aangeleverd, zorg jij ervoor dat de publieksactiviteiten en nieuwe exhibits passen in de routing en folders. Ook plan je de activiteitenbegeleiders in. Het gaat om activiteiten als: Geolab, sterrentochten, rondleidingen, boottochten, Minecraft-workshops.

Team en samenwerken
Je werkt nauw samen met de winkelmedewerker. Jullie zorgen gezamenlijk voor het rooster en de planning van jullie team. Jullie zijn samen in staat een hecht team te smeden en te zorgen voor een goede samenwerking. Jullie zorgen dat alle entreemedewerkers, eenzelfde klantbeleving inzetten. Jullie werken met alle afdelingen binnen GeoFort en weten de juiste afdelingen en mensen te betrekken. Jullie plannen ‘scrum-momenten’ in, voor efficiënt overleg op cruciale momenten. Jullie werken ook met vrijwilligers. Zij zijn echt onderdeel van het team. Jullie werken beiden als het museale gedeelte van het fort geopend is (in de weekenden en schoolvakanties).

Functie-eisen entreemedewerker

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met entreeprocessen (crowdcontrol, enquêtes afnemen enzovoort).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal).
 • Kennis van Microsoft Office software (Word, Excel, Outlook, Powerpoint).
 • Je werkt in de weekeinden en schoolvakanties (minimaal één dag per weekend ingepland).

Persoonlijke kenmerken

 • Efficiënte en ordelijke manier van werken en ver vooruit kunnen denken.
 • Inzicht in hoe processen efficiënter kunnen.
 • Cijfermatig en analytisch.
 • Zelfsturend, daadkrachtig en stressbestendig.
 • Goed samen kunnen werken.
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 35 km van GeoFort.

GeoFort biedt
GeoFort biedt je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Het forteiland is een prachtige omgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. Behalve de entree-uren die vast ingeroosterd worden, is er een grote mate van flexibiliteit om de werktijden voor de administratieve taken zelf in te delen en ook om thuis te werken. GeoFort biedt je mogelijkheden aan om jezelf door te ontwikkelen via trainingen of workshops. GeoFort biedt een passend salaris dat wordt afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 14 december 2020 je CV en motivatie onder vermelding van ‘Museummedewerker’ uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl.

Locatie
GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente West-Betuwe.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.