Centercom B.V.: Accountmanager Cultuur Centercom Buitenreclame

Centercom B.V. in Amstelveen zoekt een Accountmanager Cultuur Centercom Buitenreclame voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 03-12-2020Centercom BV exploiteert diverse landelijke media-netwerken in de buitenreclame. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan o.a. opgesteld op straat in de openbare ruimte.

Wegens uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar een Accountmanager Cultuur voor ons volledige analoge en digitale netwerk. Het betreft zowel landelijke als regionale sales. Beschik jij over een relevant netwerk in de kunst- en cultuursector en/of heb jij al werkervaring opgedaan in de culture sector? En zou je voor klanten uit deze branche willen werken voor ons? Dan komt jouw ervaring goed van pas. Lees snel verder.

Accountmanager Cultuur Centercom Buitenreclame

40 uur per week

Als Accountmanager Cultuur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vooral uitbouwen van je eigen klantenpakket. Je wordt geacht je proactief in te spannen voor het team en jouw rol daarbinnen, dit om de gestelde doelen op zowel individueel als collectief gebied te behalen. Het veel en slim bellen van klanten en leads, het onderhouden van een relatie en het verzorgen van het aftersales traject wordt van je verwacht.

Verantwoordelijkheden:

 • Het behalen van gestelde omzetdoelstellingen door middel van o.a. telefonische verkoop; We zoeken echt iemand die gewend is veel telefonisch te acquireren.
 • Gestructureerd en adequaat relaties met bestaande en potentiële klanten opbouwen en onderhouden.
 • Analyseren van de huidige markt: spelers, (potentiële) klanten, klantwensen en ontwikkelingen.
 • Doeltreffend acteren op commerciële mogelijkheden bij klanten.
 • Je rapporteert aan de Sales Manager.

Functie-eisen:

 • Commerciële gretige instelling met honger voor omzet.
 • Communicatieve, ondernemende, enthousiasmerende en zelfstandige instelling.
 • Taalkundig en cijfermatig sterk in woord en schrift.
 • Doel-, actie-, resultaat- en oplossingsgericht.
 • Actieve persoonlijkheid met een verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Afgeronde mbo-opleiding.
 • Affiniteit met de Media is een pre.
 • Woonachtig in Amstelveen/ Amsterdam en omgeving.

Centercom biedt:
Een prettige werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging, waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je reageren op deze functie?
Voor vragen en sollicitaties kun je terecht bij Remko Booghmans, via e-mailadres Remko@centercom.nl.

Voor meer informatie kun je bellen via telefoonnummer (020) 460 90 85 of kijk op centercom.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.