Bridge to Liberation: Secretaris

Bridge to Liberation in Arnhem zoekt een Secretaris voor 8 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 02-12-2020Wil je ook bijdragen aan het besef van onze vrijheid?

Stichting Bridge to Liberation organiseert elk jaar in september een experience aan de voet van de historische John Frostbrug (Bridge too Far) in Arnhem waar we met 20.000 mensen samen stilstaan bij de impact van oorlog en de waarde van vrijheid.

Bridge to Liberation staat op een vernieuwende manier stil bij de impact van de Slag om Arnhem. We richten ons op een breed publiek met specifieke aandacht voor jongeren en nieuwe Nederlanders. De stichting is een drijvende kracht in de Airborne Regio.

Wij zoeken voor Stichting Bridge to Liberation per 2021 een

Secretaris (m/v/x)

8 vergaderingen per jaar

Het bestuur (allemaal vrijwilligers) van Stichting Bridge to Liberation verwelkomt in 2021 graag een secure, open, vrolijke secretaris die zich verbonden voelt met het doel van de stichting. Bestuurlijke ervaring is niet vereist. Acht maal per jaar zijn wordt vergaderd op woensdagen van 8.30 tot 10.30 uur in Arnhem.

Naast de bestuursleden is een ambtelijk adviseur vanuit gemeente Arnhem bij de bestuursvergaderingen betrokken, alsook de zakelijk en artistiek leiders. Van de secretaris wordt verwacht als penvoerder de agenda’s op te stellen, de vergaderingen te notuleren en mee te denken met de strategische ontwikkeling van de stichting.

We zien je reactie graag vóór 2 december 2020. Gesprekken met kandidaten worden in de week van 14 december 2020 gepland. We kijken uit naar bijzondere reacties!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.