Toneelgroep Jan Vos: Productieleider

Toneelgroep Jan Vos in Rotterdam zoekt een Productieleider voor gemiddeld 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-10-2020Toneelgroep Jan Vos is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt op locatie en soms ook in het theater. Wij maken toneelstukken over actuele onderwerpen die hoofd en hart beroeren. We hebben onder andere Mansholt, Koning van het Grasland en GAS gemaakt en zijn nu bezig met Grond, Fortuyn en nog vele andere, mooie plannen.

Wij zijn op zoek naar een

Productieleider

gemiddeld 32 uur per week

Als productieleider leid je zelfstandig onze producties, vanaf de voorbereidingen en repetities tot en met de uitvoering van de producties op locatie in onze eigen theatertent.

Wat zoeken wij?
Per productie ben je dé schakel tussen kantoor, crew en cast: Je ondersteunt de regisseur bij de opstartfase van de projecten en de planning van alle activiteiten. Je inventariseert de wensen en eisen van het artistieke team en zet dit om naar productieactiviteiten. Je bent per productie volledig verantwoordelijk voor de voorbereidingen en de organisatie van repetities, montage en de uiteindelijke voorstelling, in samenspraak met de technische crew. Je stelt een projectplan op met bijbehorende begroting, houdt alle kosten in de gaten en stelt deze in overleg met de zakelijk leider bij.

Het is ‘never a dull moment’ bij Toneelgroep Jan Vos, dus het moet voor jou geen probleem zijn om je werktijden aan te passen aan de planning en bovendien regelmatig in het weekend of ’s avonds te werken. Zeker in de repetitie- en montageperiode. Omdat wij locatietheater maken zal het zwaartepunt van de voorstellingen in de zomer liggen, maar ook daarvoor en daarna is er genoeg te doen.

Wat breng jij mee?

 • Je bent een flexibel organisatietalent met oog voor mens en detail.
 • Je bent gewend te budgetteren en budgetten te beheren.
 • Je bent in staat om productievergaderingen te leiden.
 • Je koppelt helder terug aan artistieke en zakelijke leiding.
 • Je neemt makkelijk beslissingen en stelt prioriteiten onder druk.
 • Je bent pro-actief, denkt vooruit en in oplossingen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je werkt en denkt (mee) op HBO niveau.
 • Je hebt ervaring in de podiumkunsten, vooral met betrekking tot locatietheater.
 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring als productieleider.
 • Je bent in bezit van Rijbewijs B.
 • Je bent goed bekend in de stad Rotterdam.

Wat bieden wij?
Een dienstverband van 0,8 fte voor een jaar met uitzicht op verlenging. Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Toneel en Dans. Je maakt deel uit van de vaste kern van TG Jan Vos. Je werkt vanuit ons kantoor en uiteraard ben je ook veel aanwezig bij repetities en op locatie.

Waar willen we naar toe?
We worden ook de komende vier jaar structureel gefinancierd door het Fonds Podiumkunsten. In deze periode gaan we een aantal zeer diverse voorstellingen maken, van een kleine reizende voorstelling over Ayaan Hirsi Ali tot een grote musical in Rotterdam. Vanwege de Corona maatregelen zal er veel buiten worden gespeeld, in onze eigen theatertent. We willen graag dat jij een vaste waarde wordt in ons team en als Jan Vosser deel uitmaakt van de club. We houden regelmatig evaluaties en heidagen om onszelf en het maakproces te verbeteren en ons publiek te blijven verrassen.

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden door het lezen van de vacature en herken je jezelf in het profiel? Reageer dan vóór 25 oktober 2020 en stuur een korte motivatie en CV naar arlien@toneelgroepjanvos.nl. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 44. Aanvang van het contract is op korte termijn, uiteraard in overleg.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je ons mailen of bellen via
arlien@toneelgroepjanvos.nl of 06-830 55 170.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.