Studio52nd: Medewerker financiële administratie / Boekhouder

Studio52nd in Amsterdam zoekt een Medewerker financiële administratie / Boekhouder voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 23-10-2020Studio 52nd maakt theatervoorstellingen met kinderen en jongeren door ze samen te laten werken met professionele theatermakers. Onze missie is om jonge mensen een podium en een publiek te bieden tegen de verharding en de verwijdering. Wij verbinden waar verwijdering dreigt; we verklaren waar onbegrip dreigt en ontroeren waar verharding dreigt. Theaterprogramma’s zijn onze kernactiviteiten, waarbij we bewust een artistiek en sociaal doel nastreven. Wij bestaan uit een enthousiast en hecht team. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, neem een kijkje op onze website: www.studio52nd.nl.

Studio 52nd is per direct op zoek naar een

Medewerker financiële administratie / Boekhouder

8 uur per week | 0,2 fte

Er zijn verschillende projectadministraties, en er lopen altijd meerdere projecten naast elkaar. Daarom is Studio 52nd op zoek naar iemand die zorgvuldig werkt en ervan houdt om overzicht te scheppen.

Functie

 • Je ondersteunt de zakelijk leider
 • Verantwoordelijk voor het opmaken en versturen van offertes en facturen
 • Uitvoering en stroomlijnen van de financiële administratie

Functie-eisen

 • Per direct beschikbaar.
 • Afgeronde MBO-/HBO-opleiding in bovenstaande of ruime ervaring in soortgelijke functie.
 • Software-bekwaam: Word en Excel.
 • Knowhow van boekhouden en boekhoudsystemen (wij werken met e-boekhouden).
 • Wonend in Amsterdam heeft een voorkeur.

Onze ideale collega…:

 • heeft affiniteit met cultuur en in het bijzonder met (maatschappelijk) theater.
 • heeft een liefde voor cijfers en wordt enthousiast van excel sheets.
 • deelt in onze missie en waarden en kan van daaruit handelen.
 • werkt gestructureerd en nauwkeurig, is actie- en resultaatgericht en ontplooit sterke daadkracht, werklust en loyaliteit naar de organisatie.
 • kan goed samenwerken en is een teamspeler.
 • is stressbestendig, flexibel, creatief, heeft een groot probleemoplossend vermogen en is bereid om in een organisatie te werken waar alles net even wat anders gaat.

Wat bieden wij?
Wij werken samen in een hecht en energiek team. De taakomschrijving beslaat ongeveer een werkdag in de week voor een bepaalde tijd (vanaf de week van 1 november tot en met 1 juni 2021) Tussen €2092-€2124 bruto maandsalaris op basis van 1 fte. De tarieven van de salarisschaal 4 van de CAO Theater en Dans dienstverlening worden gebruikt als leidraad. Op ZZP-basis is ook een mogelijkheid. Daarna kan de overeenkomst worden verlengd en is het mogelijk door te groeien binnen de organisatie.

Ben jij of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet?
Stuur dan voor vrijdag 23 oktober 2020 een CV met motivatiebrief naar rosalie@studio52nd.nl t.a.v. Rosalie Fleuren, o.v.v. Financiële administratie. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 27 oktober 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.