Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten: Beleidsmedewerker Arbeidszaken

De Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten in Amsterdam zoekt een Beleidsmedewerker Arbeidszaken voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-11-2020De Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) is de branchevereniging van 125 professionele podiumkunstgezelschappen in Nederland. De NAPK is een werkgeversorganisatie en sluit namens de sector cao’s af met de vakbonden. Ook adviseren we leden bij arbeidsvraagstukken. Tegelijkertijd spant de NAPK zich voortdurend in om de positie van de podiumkunsten te versterken bij de politiek, overheden en culturele fondsen. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid om elkaar (live en online) te ontmoeten en informatie en ervaringen uit te wisselen. Zie voor meer informatie www.napk.nl.

Vanwege het groeiende aantal leden zoekt de NAPK per 1 januari 2021 een:

Beleidsmedewerker Arbeidszaken

32 tot 36 uur per week (0,8 tot 0,9 fte)

Als beleidsmedewerker heb je een breed en afwisselend takenpakket, onder andere het adviseren over arbeidsvraagstukken, het voorbereiden van cao-onderhandelingen, deelnemen aan projecten in het kader van de arbeidsmarktagenda en het bijwonen van uitwisselingsbijeenkomsten van de Europese brancheorganisatie. Je wordt hierbij begeleid en aangestuurd door de senior beleidsmedewerker arbeidszaken.

Gewenste kennis en vaardigheden

  • Leergierige en ambitieuze jurist op het gebied van arbeidsrecht.
  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Uitstekende sociale vaardigheden, in staat zelfstandig en zorgvuldig te werken.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Praktische en dienstverlenende instelling.
  • Interesse in de (podium-)kunstensector.

Wat we bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van ervaring.
  • Een afwisselende baan op een dynamisch werkplek met een goede sfeer.
  • Een aantrekkelijke werklocatie: de NAPK is gevestigd in Amsterdam aan ’t IJ.

Het bureau van de NAPK bestaat uit vijf vaste en twee tijdelijke medewerkers. We streven naar een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom nodigen we mensen van verschillende culturele achtergronden en gender nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Reageren op deze vacature
Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 1 november 2020 naar Mirjam Terpstra (directeur) via info@napk.nl onder vermelding van ‘sollicitatie beleidsmedewerker’. De sollicitatiegesprekken zijn ingepland op 11 en 12 november 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.