Kleinkunstig: Accountmanager Buitendienst

Kleinkunstig in Zwolle zoekt een Accountmanager Buitendienst voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenKleinkunstig is hét cultuureducatie bedrijf in Nederland dat kunstworkshops, cultuurdagen en voorstellingen organiseert binnen het basis- en voortgezet onderwijs in alle kunstdisciplines. Wij organiseerden in 2019 meer dan 750 evenementen op 550 scholen en bereikten daarmee 86.000 leerlingen!

Voor ons gezellige, enigszins chaotische en levendige bedrijf Kleinkunstig zoeken we een enthousiaste collega met ervaring binnen de kunst / cultuursector voor de functie van:

Accountmanager Buitendienst

24 uur per week

Hou je vast, jij gaat niet alleen werken binnen het team voortgezet onderwijs (VO: Kleinkunstig) maar óók voor het primair onderwijs (PO: Grote Broer). Jij staat met het ene been in de VO-aula en met het andere in het PO-speellokaal. Super veelzijdig!

Met wie werk je samen?
Het team voor het VO bestaat uit Sarah, Fleur, Siska en Sjoerd. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen regio. Jij gaat je sterk maken voor Limburg, (deels) Noord-Brabant en wellicht ook deels Utrecht. Je gaat in jouw regio’s voor VO flink aan de ‘acquisitie-bak’ en creëert je eigen klantenkring waar je mooie evenementen voor gaat organiseren. Evelien is jouw ‘partner in crime’ voor Grote Broer. Met haar 25 jaar werkt ze al ruim vier jaar bij Grote Broer. Zij kan je alles vertellen over hoe je basisscholen adviseert over de leukste evenementen! Aangezien deze gesprekken veelal online plaatsvinden ben je voor Grote Broer overal in Nederland actief.

Wat ga jij doen?
Jij pakt met gemak de telefoon om de scholen te bellen en afspraken met (vak)docenten en leerkrachten te regelen. Je bent volhardend en overtuigend. Met zoveel mogelijk scholen binnen jouw regio voer je inhoudelijke gesprekken over de meest uiteenlopende en innovatieve projecten, met als doel één of meerdere projecten te verkopen. Wanneer dat is gelukt (YEAH!) draag je de verantwoordelijkheid voor die evenementen. Hiervoor schakel je met de productieafdeling en met de freelance docenten die de projecten op de scholen uitvoeren. Doordat Kleinkunstig veel zaken heeft geautomatiseerd kan jij je daadwerkelijk richten op het verlenen van service en het ontlasten van de school. Zo weet jij jouw relaties op en uit te bouwen. Er is veel te doen, dus aan jou om je prioriteiten te stellen. Je kan het zien als het runnen van je eigen bedrijfje, maar dan krijg je er veel kennis en leuke collega’s bij.

Verder over Kleinkunstig
Wij investeren graag in jou, waarbij er naar jouw behoeftes en kwaliteiten wordt gekeken.

Siska is maart dit jaar gestart en zegt hierover: “Naast mijn werkzaamheden als accountmanager ben ik onder andere actief in het opzetten van online workshops met musea. Ook in het buitenland! Dat past goed bij mijn overige ervaring en interesses. Andere accountmanagers werken mee aan de werving van nieuwe workshopdocenten, subsidieaanvragen, het ontwikkelen van nieuwe workshops, of het selecteren van voorstellingen. Onze ideeën worden echt gewaardeerd en we krijgen ook tijd om daaraan te werken.”

Bel met onze ambassadeur
Wil je meer over Siska haar ervaringen weten? Stuur haar gerust een appje, dan belt ze je snel terug! Telefoonnummer 06 83 14 56 27. Stuur Siska Barth een bericht op WhatsApp.

Naast ons vijven hebben we nog zes andere collega’s, verdeeld over directie, productie en ondersteuning. Zonder coronamaatregelen zijn we op maandag meestal met z’n allen op kantoor, wat soms voor een gezellige chaos zorgt; we zijn een extravert en enthousiast team en bezitten een behoorlijke dosis energie. Op dit moment hebben we op donderdag een online meeting en eens in de zoveel tijd een borrelpakket thuis dat we gezamenlijk wegsnaaien achter de laptop.

Het is aan jou om je eigen tijd in te delen, waarbij je (normaliter) zo’n 50% van de tijd op kantoor bent. Jij plant zelf je afspraken met scholen, werkt thuis of op kantoor. Bij Kleinkunstig krijg je veel verantwoordelijkheid en daarmee gepaard vrijheid en vertrouwen.

Wat vragen we van jou?

  • (Minimaal) Afgeronde HBO opleiding in de richting kunst en/of cultuur.
  • Of afgeronde commerciële (sales / evenementen) opleiding met affiniteit en aantoonbare ervaring in kunst- en cultuursector.
  • Enthousiasme, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.
  • Flexibiliteit in verband met het reizen en indelen van je tijd.
  • Woonachtig in de cirkel Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen.

Wat praktische informatie

  • Vast marktconform maandsalaris.
  • Op termijn een vast contract.
  • Contract voor 24 uur.
  • OV en/of Greenwheels kosten worden 100% vergoed. Heb je een eigen auto? Dan is de vergoeding € 0,19 per km.
  • Kleinkunstig betaalt jouw pensioen en je krijgt 25 vakantiedagen op basis van voltijds contract.

Heb je vragen over de arbeidsvoorwaarden? Bel dan gerust met Sjoerd op 06 40 93 20 57.

Wij staan te springen om met jou samen te werken!
We blijven groeien! Daarom is dit dé perfecte plek voor een gemotiveerde, salesgerichte, organisatorisch vaardige, enthousiaste, efficiënte, creatieve, stressbestendige, communicatieve, klantgerichte, initiatiefrijke duizendpoot. Dus, zeg het voort, zeg het voort! Wij kunnen niet wachten om alle leuke sollicitaties te lezen. Deze mogen gestuurd worden naar: info@kleinkunstig.nl ter attentie van Sjoerd Berendsen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.