Bibliotheek De tweede verdieping: Medewerker Klantenservice Jeugd en Jongeren

Bibliotheek De tweede verdieping in Nieuwegein zoekt een Medewerker Klantenservice Jeugd en Jongeren voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 23-10-2020Bibliotheek De tweede verdieping is een vernieuwende bibliotheek. Dat is onder meer te zien in de inspirerende collectie boeken die we aanbieden voor jeugd en volwassenen. Ook worden onze community’s, zoals de Ouder-kind-ochtend, druk bezocht.

Binnen het jeugdteam bouwen we nu aan een jeugd- en jongerenprogramma waar jij als servicegerichte collega een bijdrage aan gaat leveren. Daarnaast help je ons de service nog verder te verbeteren en te vernieuwen. In onze service en organisatie zijn de uitgangspunten van positieve gezondheid erg belangrijk.

Wij zijn met ingang van 1 december 2020 op zoek naar een betrokken en klantgerichte collega voor onze klantenservice, met speciale aandacht voor jeugd en jongeren.

Medewerker Klantenservice Jeugd en Jongeren

36 uur per week

Help jij ons uitgroeien tot de beste jeugdbibliotheek van de regio?

Wat ga je allemaal doen?

  • Je bent als klantenservicemedewerker het visitekaartje van de bibliotheek. Je draait zelfstandig uitleendiensten waarbij je samenwerkt met vrijwilligers.
  • Je assisteert klanten bij vragen en helpt, waar nodig, bij het gebruik van digitale apparaten.
  • Je ondersteunt groepsactiviteiten voor basisschoolleerlingen.
  • Je onderhoudt klantcontact met kinderen, jongeren en koppelt dit terug in het jeugdteam.
  • Je begeleidt kinderen in zowel groepsverband als in individueel opzicht bij activiteiten.
  • Je maakt boekpresentaties, speciaal voor jeugd en jongeren.
  • Je assisteert bij het opzetten van een community voor jeugd en jongeren en assisteert bij alle activiteiten van de voorleesbrigade.

Is dit jouw profiel?
Je houdt ervan met jeugd en jongeren te werken, je kunt tegen een beetje stress en werkt graag in een team. Ook houd je van jeugdboeken en bibliotheekwerk. Je werkt proactief en zelfstandig en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent het visitekaartje van de organisatie! Deskundigheid, creativiteit en flexibiliteit zijn termen die bij jou aansluiten. Ook heb je kennis van de doelgroep en je beheerst de Nederlandse taal goed. Je kunt goed omgaan met het MS office pakket en met andere digitale toepassingen, je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt een hands-on mbo-werkniveau.

Wij bieden jou
De tweede verdieping biedt je een fijne arbeidsplek in een betrokken en enthousiast team. Wij vinden het belangrijk dat jij genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het salaris dat bij de functie hoort is, afhankelijk van je opleiding en ervaring, ingedeeld in schaal 5 volgens de CAO openbare bibliotheken bij een volledig dienstverband. Je krijgt een contract voor twaalf maanden.

Lijkt het jou leuk om ons leuke team te komen versterken? Neem dan snel contact met ons op en kom kennismaken! Mail je CV en motivatiebrief uiterlijk 23 oktober 2020 naar: administratie@detweedeverdieping.nu.

De gesprekken zullen plaatsvinden op 29 oktober en 30 oktober 2020 in de ochtend.

Bel bij vragen over de functie G. Pieters, manager Bibliotheek en Service op 06-152 505 86.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.