WArd/waRD – Ann Van den Broek: Administratief medewerker

WArd/waRD – Ann Van den Broek in Rotterdam (en Antwerpen) zoekt een Administratief medewerker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-10-2020Ann Van den Broek maakt sinds 2000 dansvoorstellingen onder de naam WArd/waRD. Ze is inmiddels uitgegroeid tot één van opvallendste dansmakers van Nederland en Vlaanderen. Haar gezelschap WArd/waRD opereert vanuit zowel Rotterdam als Antwerpen en werkt op structurele basis samen met Theater Rotterdam en ccBerchem (Antwerpen). Het gezelschap ontvangt meerjarige activiteitensubsidie van het Fonds Podiumkunsten. Voorstellingen van WArd/waRD zijn te zien in Nederland, Vlaanderen en op internationale podia.

WArd/waRD zoekt uiterlijk per 1 november een

Administratief medewerker

24 uur per week

We zoeken iemand die zorgvuldig en accuraat een groot deel van de administratie en boekhouding verzorgt. Daarnaast is de medewerker inzetbaar voor productionele en organisatorische werkzaamheden rond creaties en voorstellingen. Het werk vraagt dus brede inzetbaarheid en bereidheid om collega’s te ondersteunen op verschillende terreinen. Werkzaamheden vinden zowel in Rotterdam als Antwerpen plaats.

Taakomschrijving

 • Verwerken van stukken voor de boekhouding
 • Voorbereiden contracten en overeenkomsten met medewerkers en theaters
 • Speellijsten en bezoekersaantallen bijhouden en verwerken
 • Voorbereidende werkzaamheden voor subsidieaanvragen en fondsenwerving
 • Office management
 • Verzorging van correspondentie en verslaglegging
 • Incidentele ondersteuning bij creatie en tournees

Profiel

 • Kennis van en ervaring met administratief werk en boekhouding
 • Flexibel en zelfstandig
 • Gestructureerd en zorgvuldig
 • Goede sociale vaardigheden en servicegericht
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Aanbod

 • Veelzijdige baan in een dynamisch team
 • Aanstelling voor 24 uur op basis van een jaarcontract
 • Betaling conform CAO Toneel en Dans

Ons streven is het contract uiterlijk per 1 november 2020 in te laten gaan. Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 1 oktober een sollicitatiebrief met CV naar WArd/waRD ter attentie van Arjan van Meeuwen (manager) via zakelijk@wardward.nl. Voor nadere informatie kun je eveneens met hem contact opnemen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.