The Ravestijn Gallery: Stagiair(e) Marketing / PR & Communicatie

The Ravestijn Gallery in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing / PR & Communicatie voor 32 tot 40 uur per week (in overleg) | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenThe Ravestijn Gallery is in 2012 opgericht door Jasper Bode en Narda van ’t Veer en focust zich op hedendaagse fotografie. Zij brengen meerdere decennia aan ervaring in het cureren van fotografie exposities tezamen, alsmede het vertegenwoordigen van een diverse groep van fotografische talenten in binnen- en buitenland.

De galerie heeft verschillende tentoonstellingen per jaar, gericht op het verkennen van nieuwe perspectieven voor fotografie in al haar vormen, en het tonen van ambitieuze internationale projecten. Naast het tentoonstellingsprogramma en deelname aan internationale fotografiebeurzen heeft de galerie een uitgebreide stock met werk uit de twintigste eeuw en hedendaagse fotografie.

Stagiair(e) Marketing / PR & Communicatie

32-40 uur per week (in overleg)

The Ravestijn Gallery is op zoek naar een gedreven stagiair die affiniteit heeft met de kunstwereld en fotografie. Je loopt en leert mee in een dynamische en creatieve wereld en werkt in een prikkelende omgeving.

Wat ga je doen?
In principe doe je mee aan alle activiteiten binnen de galerie, zoals het voorbereiden van exposities en beurzen, het invulling geven van onze social media-kanalen, mailings en de website en de (inter)nationale PR voor de fotografen die wij vertegenwoordigen. Elke dag is anders!

We gaan graag met je in gesprek over de precieze invulling van je stage.

Ben jij:

  • sociaal vaardig / communicatief;
  • ondernemend en initiatiefrijk;
  • ervaren met Microsoft Office & Adobe (Photoshop, InDesign);
  • vloeiend in Nederlands en Engels, in woord en geschrift;
  • woonachtig in Amsterdam;

stuur dan je sollicitatie naar info@theravestijngallery.com!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.