STRP: Stagiair(e)s Productieassistentie en Crewcoördinatie

STRP in Eindhoven zoekt Stagiair(e)s Productieassistentie en Crewcoördinatie voor 16-40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 01-10-2020


STRP bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste indoor festivals in Europa op het gebied van technologie en kunst. STRP wil een open, doorlopende en kritische dialoog opzetten tussen mens, technologie, samenleving en toekomst. STRP initieert, produceert en presenteert vernieuwende kunst en visies waarbij creatieve technologie een grote rol speelt, voor een internationaal en nieuwsgierig publiek. STRP Festival vindt plaats van 7 tot en met 10 april 2021.

Voor de organisatie van STRP Festival 2021 zoeken wij twee stagiaires: een productieassistent en een crewcoördinator. Het gaat om meewerkstages met bij voorkeur een start in het najaar van 2020, en voor de duur van ongeveer 5 maanden (andere beginperiode of duur bespreekbaar).

Stagiair(e)s Productieassistentie
& Crewcoördinatie

16-40 uur per week

Stagiair(e) Productieassistentie voor STRP Festival 
Voor STRP Festival 2021 loop jij stage op de afdeling productie. Je ondersteunt binnen deze afdeling de siteproductie, artistproductie en beheersproductie. Tijdens de stage krijg je een aantal grote projecten waarin jij je kunt vastbijten zoals de routing en signing van het festival, maar ook veel diverse kleine taken. De dagelijkse aansturing komt vanuit de beheersproducent.

Stagiair(e) Crewcoördinatie 
Als stagiair crewcoördinatie ben je verantwoordelijk voor de personele invulling van het festival door vrijwilligers. Samen met de crewcoördinator ga je aan de slag met de werving, selectie, planning, briefing en aansturing van vrijwilligers voor STRP Festival 2021. Tijdens deze meewerkstage krijg je een compleet beeld van het festival en de organisatie omdat je met alle afdelingen van het festival te maken hebt. Naast je dagelijkse werkzaamheden word je uitgedaagd om het beleid rondom crew verder uit te denken.

Overige informatie
Wij zoeken enthousiaste en zelfstandig werkende hbo-stagiair(e)s met passie voor festivals, cultuur en evenementen. Bij voorkeur woonachtig te Eindhoven, rijbewijs B is een pre. Wij bieden een stageplek in een open en dynamische organisatie. Je krijgt goede begeleiding maar er is ook ruimte voor eigen initiatief.

Solliciteren
Mail voor 1 oktober (eerder mag ook, graag zelfs!) een korte motivatiebrief en cv naar Ayla de Wit op vacatures@strp.nl. Geef hierin duidelijk aan op welke van de twee functies je reageert.

STRP en COVID-19
STRP werkt momenteel een festivalconcept uit aangepast op de situatie rondom COVID-19. Uiteraard betekent dit de nodige aanpassingen op locatie, maar ook wordt onderzocht welke mogelijkheden er zijn voor het online/ op een andere manier aanbieden van onderdelen van het festival. Op kantoor zijn de nodige aanpassingen gedaan om veilig te kunnen werken.

STRP biedt

  • Werken bij een internationaal georiënteerde en in de stad verankerde festivalorganisatie.
  • Een inspirerende plek in Eindhoven.
  • Een zelfstandige stage met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Een divers takenpakket met de mogelijkheid zelfstandig (deel)projecten op te zetten.
  • Goede begeleiding.
  • Een stagevergoeding van € 250 per maand bij een 40-urige werkweek.
  • Uitbreiding van je netwerk.

Periode en aantal uren
De startdatum, duur, en het aantal uren per week van de stages kunnen in overleg worden bepaald. De voorkeur gaat uit naar een periode van ongeveer 5 maanden en minimaal 2 dagen per week met in aanloop naar STRP Festival een uitbreiding van het aantal uren per week.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.