Stichting De Maakruimte: Penningmeester

Stichting De Maakruimte in Utrecht zoekt een Penningmeester voor 4 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenStichting De Maakruimte ontwerpt, ontwikkelt en produceert creatieve en innovatieve projecten. De Maakruimte zet mensen, organisaties en de maatschappij creatief in beweging en verbinding door te maken. De Maakruimte voert projecten uit in het onderwijs en in het sociale, culturele en het welzijnsdomein. Wij geloven dat er meer ruimte nodig is om te experimenteren, te doen en te ontwikkelen en daarom willen we dat mogelijk maken.

De Maakruimte bestaat uit een kernteam van drie vaste krachten en heeft daarnaast een groot netwerk aan makers die per project op freelance basis worden ingevlogen.

Stichting De Maakruimte zoekt voor het bestuur een

Penningmeester

4 vergaderingen per jaar

Stichting de Maakruimte bestaat nu ruim een jaar en om nog beter te kunnen functioneren zijn we op zoek naar een bestuurslid voor de functie van penningmeester.

Het bestuur komt vier keer per jaar samen voor een bestuursvergadering. De rol van het bestuur is het bewaken van de missie en de visie van de stichting. Het bestuur geeft advies over de koers van de stichting. We zijn ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Wij streven ernaar om het bestuur een afspiegeling van de samenleving te laten zijn.

De penningmeester ziet toe op een correcte uitvoering van de financiële gang van zaken binnen de stichting. Dit betekent het goedkeuren van begrotingen en het beoordelen van het financiële jaarverslag en projectafrekeningen.

Heb je daarnaast affiniteit met (een van) de domeinen: kunst, cultuur, onderwijs en/of welzijn? En ben je enthousiast over het opzetten van een nieuwe stichting of heb je zelfs al ervaring met een soortgelijke functie? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen! De functie van bestuurslid is onbezoldigd.

We zien je motivatie met cv graag verschijnen in post@demaakruimte.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via post@demaakruimte.nl of bel met Sjaan via 06-27021616.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.