Stichting De Maakruimte: Algemeen Bestuurslid

Stichting De Maakruimte in Utrecht zoekt een Algemeen Bestuurslid voor 4 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenStichting De Maakruimte ontwerpt, ontwikkelt en produceert creatieve en innovatieve projecten. De Maakruimte zet mensen, organisaties en de maatschappij creatief in beweging en verbinding door te maken. De Maakruimte voert projecten uit in het onderwijs en in het sociale, culturele en het welzijnsdomein. Wij geloven dat er meer ruimte nodig is om te experimenteren, te doen en te ontwikkelen en daarom willen we dat mogelijk maken.

De Maakruimte bestaat uit een kernteam van drie vaste krachten en heeft daarnaast een groot netwerk aan makers die per project op freelance basis worden ingevlogen.

Stichting De Maakruimte zoekt voor het bestuur een

Algemeen Bestuurslid

4 vergaderingen per jaar

Stichting de Maakruimte bestaat nu ruim een jaar en om verder te kunnen groeien zijn we op zoek naar algemeen bestuurslid.

Het bestuur komt vier keer per jaar samen voor een bestuursvergadering. De rol van het bestuur is het bewaken van de missie en de visie van de stichting. Het bestuur geeft advies over de koers van de stichting. We zijn ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Wij streven ernaar om het bestuur een afspiegeling van de samenleving te laten zijn.

Heb je daarnaast affiniteit met (een van) de domeinen: kunst, cultuur, onderwijs en/of welzijn? En ben je enthousiast over het opzetten van een nieuwe stichting of heb je zelfs al ervaring met een soortgelijke functie? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen! De functie van bestuurslid is onbezoldigd.

We zien je motivatie met cv graag verschijnen in post@demaakruimte.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via post@demaakruimte.nl of bel met Sjaan via 06-27021616.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.