Peppered: Expert

Peppered in Rotterdam zoekt een Expert voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geen


Peppered is de ontwikkelaar en leverancier van hét hoogwaardige website- en mailplatform voor de culturele sector.

We ontwikkelen de meest krachtige software, met het specifieke karakter van de cultuursector als leidraad. Door de ruime ervaring (20 jaar) als leverancier in de sector en als partner in tal van onderzoekstrajecten met universiteiten en hogescholen, zorgen we bij onze klanten voor de juiste kennis om de nieuwste en meest krachtige technieken toe te passen, en zo de strategische doelstellingen op het vlak van publieksbereik en marketing te overtreffen.

Het SaaS-model (software as a service) van Peppered, waarin we met alle klanten één centraal framework delen en zo collectief méér bereiken, is uniek in de wereld. Door wat we in de thuislanden Nederland en België hebben bereikt, vangen we inmiddels internationaal de aandacht. Peppered is in 2020 actief in vier landen (NL, BE, DUI, UK) en verwacht dit de komende jaren verder uit te breiden.

Vanwege de groei van de organisatie is Peppered op zoek naar een

Expert

40 uur per week

Peppered experts zijn verantwoordelijk voor de implementaties en support van alle klanten.

Onze experts verzorgen alle implementaties, de service & support en verzorgen de klantzijde van de development-projecten. Je bent verantwoordelijk voor een goede onboarding van nieuwe cultuurinstellingen en helpt hen de weg te vinden in ons uitgebreide systeem. Daarnaast begeleid je de implementatie en het design. Je schakelt met het development team, onze inhouse designers of de designbureaus van de klant. Je geeft trainingen en zorgt voor een soepele take-off, voor nieuwe gebruikers van het Peppered-systeem.

Eenmaal binnen blijven theaters vaak jarenlang klant. Veel van onze klanten helpen we al meer dan een decennium in de groei en ontwikkeling op het online vlak.

Dit kan alleen maar als we ervoor zorgen dat zowel ons systeem als de mensen die daarmee werken, fris, fruitig en bij en blij blijven. Met jouw combinatie van technische en menselijke adviesvaardigheden, zorg je ervoor dat cultuurinstellingen van welke aard en omvang dan ook, het meeste uit het Peppered systeem halen.

Op die manier lever je een bijdrage aan het succes van onze gebruikers, en zorg je ervoor dat zij kunnen excelleren in het bedienen van hun bezoekers. Samen laten we meer mensen ten volste van cultuur genieten.

We werken in een actieve en innovatieve omgeving, en bedienen top notch cultuurinstellingen in meerdere landen. We zoeken een expert met goede organisatievaardigheden, die in staat is meerdere projecten gelijktijdig af te handelen, waarbij het succes van de klant en een succesvolle procesvoortgang voorop staat.

Solliciteer via het sollicitatieformulier.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.