Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni: Assistent Artistiek Directeur

Het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni in Groningen zoeken een Assistent Artistiek Directeur voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 25-09-2020WIE ZIJN WE?
Wij zijn theatergezelschap het Noord Nederlands Toneel en dansgezelschap Club Guy & Roni. We zijn een interdisciplinair theaterhuis. We laten alle disciplines samenwerken en komen hierdoor tot een nieuwe theatertaal. Openheid, innovatie, zorgzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaardes. Hiermee maken we onze ambities waar en omarmen we inclusiviteit.

Onze thuisbasis is Groningen. De kernwaarden van onze stad zijn vrijheid, lef en eigenzinnigheid. Als interdisciplinair gezelschap worden we gevoed door de identiteit van de stad. In de splendid isolation van het Noorden kunnen we, gesteund door ons trouwe thuispubliek, verder werken aan ambitieus, belangwekkend en avontuurlijk theater om dat vervolgens vol trots aan de rest van het land en daarbuiten te tonen. Deze beweging is niet meer te stoppen. En jij kunt hier deelgenoot van zijn.

Voor het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni zijn we per direct op zoek naar een

Assistent Artistiek Directeur

40 uur

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
In deze pittige en veelzijdige functie ondersteun je op proactieve wijze onze artistiek directeur Guy Weizman.

Je anticipeert op en ordent zaken, denkt met het dagelijkse werk mee, je coördineert en bewaakt zijn agenda, je selecteert en prioriteert in overleg, je behandelt e-mails en (aan)vragen op professionele wijze en bewaakt de voortgang van de afspraken, je boekt reizen en accommodaties.

Je bent het vangnet voor een groot aantal interne en externe relaties, een zeer internationale groep mensen met ieder een eigen (culturele) achtergrond en plant vergaderingen en audities en voert indien nodig zelf gesprekken namens de artistiek directeur.

Je gaat gemakkelijk om met mensen met diverse achtergronden, je blijft vriendelijk en geduldig als jij of anderen onder grote druk staan en je weet wanneer vastberadenheid op zijn plaats is.

Dit is zeker geen 9 – 5 baan. Het moet voor jou geen probleem zijn om je werktijden aan te passen aan de planning en bovendien regelmatig in het weekend of ’s avonds te werken. Vanwege de onregelmatige werktijden ben je woonachtig in de buurt van de stad Groningen of ben je bereid te verhuizen naar deze omgeving.

WAT HEB JE IN JE MARS?

  • je hebt een olifantengeheugen
  • je bent een effectieve en efficiënte regelaar en planner
  • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling in de Nederlandse en Engelse taal
  • je werkt en denkt op HBO niveau
  • je hebt interesse in podiumkunsten en houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij.

WAT BIEDEN WIJ?

  • een werkplek in één van de mooiste theatergebouwen van Groningen
  • een diverse club aan leuke collega’s met verschillende culturen en disciplines
  • een fulltime dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Toneel en Dans
  • goede mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling

Iedere vrijdagmiddag sluiten we de week af met Gronings Cultureel Erfgoed: De Eierbal.

GEÏNTERESSEERD?
Eenthousiast na het lezen van de vacature en je herkent jezelf in het profiel? Reageer dan snel.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique de Winter (050 5885440)
Je kunt tot 25 september je motivatie en CV insturen naar Monique de Winter: hr@nnt.nl.

Solliciteer!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen we niet op prijs.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.