Museum Ons’ Lieve Heer op Solder: Huismeester

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder in Amsterdam zoekt een Huismeester voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-09-2020Verscholen in het hart van de Amsterdamse binnenstad bevindt zich een klein wonder: Museum Ons’ Lieve Heer op Solder. Bezoekers gaan er op ontdekking in een zeldzaam goed bewaard grachtenhuis uit de 17e eeuw. Smalle gangen en trappen leiden naar historisch ingerichte woonvertrekken, keukens en bedstedes, om te eindigen in wat letterlijk het hoogtepunt is van het museum: een complete kerk op zolder.

Een klein team van betrokken medewerkers zorgt voor de openstelling van het monument en het entreegebouw. Dit team willen we versterken met een huismeester die met verstand van techniek en gebouwbeheer zorgt dat alles binnen en buiten piekfijn in orde is.

Huismeester

24 uur per week

Taakomschrijving
Je draagt zorg voor beheer en onderhoud van de museumgebouwen en het kantoorpand. Je bent verantwoordelijk voor de inventaris, voor het technisch beheer, onderhoud en de onderhoudscontracten van de installaties in het museum.

Je kunt zelf reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

De huismeester opent een paar ochtenden in de week het museum en zorgt dat schoonmaak, leveranciers en medewerkers naar binnen kunnen. Bij tentoonstellingsbouw komen jouw ruimtelijk inzicht en je twee rechterhanden goed van pas.

Profiel
We zoeken iemand die beschikt over technisch en bouwkundig inzicht. Iemand die secuur is en geen half werk levert. Je kunt goed organiseren en plannen. De huismeester is communicatief en sociaal vaardig en gaat flexibel en oplossingsgericht te werk, voelt zich prettig in een informele omgeving.

Functie eisen
Je bent technisch onderlegd en hebt interesse in gebouwen en installaties. Aantoonbare ervaring op deze vlakken is een vereiste. Je hebt feeling voor digitale beheerssystemen en data analyse. Je spreekt Nederlands en Engels.

Wij bieden
Een afwisselende en zelfstandige baan in een unieke historische omgeving in de meest boeiende buurt van Amsterdam. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Inschaling volgens de museum cao en afhankelijk van ervaring.

Herken jij je in dit profiel?
Reageer dan voor donderdag 24 september 2020 en stuur je cv en een korte motivatie naar HR@opsolder.nl, t.a.v. Silvia Pfeiffer, o.v.v. sollicitatie vacature huismeester.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.