MIMIK: Zelfstandig werkend Kok

MIMIK in Deventer zoekt een Zelfstandig werkend Kok voor 1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenMIMIK is dé nieuwe uitgaansplek van Deventer. Een multifunctionele theaterzaal, vier filmzalen, een grand café en een bar. Borrelen, kletsen, werken, hapje eten, vergaderen; bij ons kan het allemaal. Alles is er, alles klopt, alleen jij ontbreekt nog.

Onze deur staat altijd open. Voor iedereen. We houden van aanpakken, zijn behoorlijk ambitieus en willen de wereld een beetje mooier maken. Jij ook?

Mooi! Want we zoeken nog versterking voor ons keukenteam.

Wij zoeken een

Zelfstandig werkend kok

voor de horeca Hier & DAAR bij MIMIK

1,0 fte

We zoeken een zelfstandig werkend kok(s) die ons kan (kunnen) helpen om MIMIK een groot succes te maken. Je voelt je thuis bij ons concept: een deels selfservice concept met veel aandacht voor milieu, gezondheid en lokale producten. Smakelijk, betaalbaar, verantwoord en snel. Met name dat laatste is natuurlijk essentieel in een cultuurhuis als MIMIK: iedereen wil op tijd zijn voor de voorstelling en niet zelden komt de drukte daardoor in pieken.

We zoeken iemand die goed communiceert, creatief is met oplossingen vinden en flexibel is. Iemand die fijn kan meedenken, hands-on is en klaar voor een nieuwe uitdaging. Word jij onze nieuwe versterking in de keuken?

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.