IDFA: Floormanager IDFA 2020

IDFA in Amsterdam zoekt een Floormanager IDFA 2020, beschikbaar tijdens festival | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 16-10-2020IDFA 2020 vindt plaats van 18 t/m 29 november, deels online en deels in bioscopen. Het hart van het fysieke festival is zoals altijd Amsterdam waar van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avond laat 200 documentaires worden vertoond in meer dan 15 bioscoopzalen. In de ochtenden vinden er schoolvoorstellingen plaats en het nieuwe media programma IDFA DocLab is net als vorig jaar te vinden in Tolhuistuin. Om het reilen en zeilen op alle verschillende locaties aan te sturen zijn we op zoek naar enthousiaste floormanagers. Bij IDFA geloven we in de kracht van een divers team; iedereen is welkom om daar onderdeel van uit te maken.

Floormanager IDFA 2020

beschikbaar tijdens festival tussen 18 en 29 november

Wat ga je doen?
Afhankelijk van de maat van een locatie en de intensiteit van het programma aldaar, wordt een locatie gerund door een combinatie van locatiemanagers en floormanagers of door alleen floormanagers. Op welke locatie je wordt ingedeeld hangt af van jouw ervaring en beschikbaarheid. Je bent de vertegenwoordiger van de productieafdeling op locatie, geeft leiding aan de vrijwilligers, onderhoudt contact met de locatiehouder, technici en leveranciers en zorgt dat de programma’s volgens draaiboek kunnen plaatsvinden.

Wat moet je in huis hebben?
Je kan al floormanager worden als je als vrijwilliger op enkele festivals hebt gewerkt en de ambitie hebt om meer verantwoordelijkheid op je te nemen. Je bent goed in het aansturen van mensen met allerlei achtergronden, kunt omgaan met hectiek, blijft rustig en bent oplossingsgericht. Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels perfect. Je bent beschikbaar voor het festival tussen 18 en 29 november en kunt aanwezig zijn bij een training in de week daarvoor op een nog te bepalen moment.

Wat levert het op?
De floormanager is een vrijwillige functie waarvoor een onkostenvergoeding beschikbaar is. Ook de reiskosten woon-werk worden vergoed. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen van een bekende Amsterdamse locatie en de mogelijkheid om te netwerken. Je krijgt de kans je als producent aan IDFA te presenteren en eventueel door te groeien tot locatiemanager of een (tijdelijke) functie binnen de productieafdeling van IDFA bij toekomstige festivaledities. Mensen van buiten Amsterdam worden ook van harte uitgenodigd te reageren; reiskosten worden vergoed en indien nodig helpen we je met het regelen van een logeerplek tijdens het festival.

Solliciteren
Om je aan te melden kun je uiterlijk 16 oktober gebruik maken van ons online aanmeldformulier voor vrijwilligers. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de locatieproducenten vanaf 14 september. Voor meer informatie kun je mailen met locatieproductie@idfa.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.