Faust Theaterschool Den Haag: Docent Toneel, Zang en/of Dans

Faust Theaterschool Den Haag in Den Haag en Voorburg zoekt Docenten Toneel, Zang en/of Dans, aantal uur in overleg | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenFaust Theaterschool Den Haag verzorgt theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen tussen 5 en 99 jaar. Korte en lange cursussen, workshops, masterclasses. We zijn weer aan het opstarten en gaan de komende tijd vrolijk én vol passie uitgroeien tot dé theaterschool van de Haagse regio!

Faust Theaterschool Den Haag zoekt:

Docenten Toneel, Zang en/of Dans

op freelance basis, aantal uur in overleg

Wij starten in oktober weer met lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Wij zijn op zoek naar freelance docenten die bij voorkeur thuis zijn in twee van de drie theaterdisciplines die wij aanbieden:

  1. toneel
  2. zang/stem
  3. dans/beweging

Lessen vinden plaats in onze locaties Voorburg en Den Haag, vooralsnog op maandag en zaterdag.

Ben je geschoold in het vak, werk je naast je docentschap ook in de theaterpraktijk? Kun je je goed vinden in onze L I F E-methode? Heb je een stevige passie voor theater en dat overbrengen op kinderen, jongeren en/of volwassenen? Kun je een VOGverklaring overleggen? Dan willen we je graag spreken!

We kunnen je vooralsnog geen vaste dag(en) en tijd(en) geven, maar in overleg verzorg je lessen. Zodra het weer kan, is er natuurlijk meer mogelijk!

Interesse? Vragen?
Mail naar fausttheaterschool@gmail.com of kijk op www.theaterschooldenhaag.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.