EM-Cultuur: Technische Klantenblijheidsstrijder

EM-Cultuur in Amsterdam zoekt een Technische Klantenblijheidsstrijder voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geen


EM-Cultuur bedient meer dan 600 theaters, theater-en muziek-gezelschappen, festivals, musea en andere not-for-profit organisaties met online marketing tools. Onze gebruikers zijn marketingmedewerkers die de communicatie van deze organisaties verzorgen. We doen dit al meer dan 30 jaar vanuit hartje Amsterdam. We voelen ons betrokken bij de sector. Onze software voor relatiebeheer en digitale nieuwsbrieven zijn helemaal afgestemd op de sector en we onderscheiden ons pas echt met onze ervaring, persoonlijke aanpak en helpdesk.

Technische Klantenblijheidsstrijder

32 tot 40 uur per week

Je bent technisch aanspreekpunt voor onze klanten via de chat, e-mail en telefoon en zorgt dat we onze stelling van de ‘beste helpdesk’ waar blijven maken. Maar je bent ook de schakel tussen onze gebruikers, de projectleider en onze techniek.

 • MailingLijst (nieuwsbrieven)
  Je ondersteunt klanten met HTML-vragen die ze bij het maken van nieuwsbrieven tegenkomen en je bouwt sjablonen voor de nieuwsbrieven in nauwe samenspraak met de klant, zijn/haar vormgevers en onze technische en marketing collega’s. Je past de CSS van de sjablonen aan naar de wensen en zorgt dat de presentatie op alle browsers, e-mailclients en apparaten optimaal is. Je integreert MailingLijst met de websites en toepassingen van de klanten zoals kaartverkoopsystemen, nieuwsfeeds, csv-imports.
 • AdreZ CRM (relatiebeheer)
  Je begeleidt nieuwe klanten bij het inrichten van hun AdreZ. Je vertaalt hun Excel-bestanden met onze conversie-tools naar de AdreZ- en Mailinglijst-databases, zodat onze gebruikers naadloos kunnen over en instappen.
 • Applicatiebeheer
  Je ondersteunt de helpdesk en programmeurs met het inventariseren, testen, en oplossen van bugs en features. Je wordt ingezet bij het technische update-team en houdt de online-documentatie actueel.

Wat bieden we?

 • Een kleine, informele organisatie.
 • Een kijkje in de keuken van de leukste marketingafdelingen.
 • Interne opleiding in de gebruikte technieken en tools.
 • Flexibele werktijden en uren in goed overleg.
 • Goed salaris.
 • Gezamenlijke lunch.
 • Kantoor op het levendigste punt van Amsterdam, 5 minuten lopen van het centraal station.

Wat vragen we?

 • Zelfstandig kunnen werken in een team.
 • Goede kennis van CSS, HTML.
 • Goede kennis van ‘data’ in JSON, en SQL-databases.
 • Kennis van NodeJS / javascript.
 • Ervaring met relatiebeheer- en marketingsoftware.
 • Ervaring en interesse in de culturele sector is een pre.

We bieden veel mogelijkheden om je verder te verdiepen en bekwamen in de genoemde gebieden.

Interesse in een veelzijdige functie bij een online marketingbureau met klanten in de culturele- en not-for-profit-sector? Stuur je CV en korte motivatie naar: vacatures@em-cultuur.nl ter attentie van Rogier van Teeseling.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.