Club Guy & Roni en Noord Nederlands Toneel: Educatiemedewerker Dans

Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel in Groningen zoeken een Educatiemedewerker Dans voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 09-10-2020WIE ZIJN WE?
Wij zijn dansgezelschap Club Guy & Roni en theatergezelschap het Noord Nederlands Toneel. We zijn een interdisciplinair theaterhuis. We laten alle disciplines samenwerken en komen hierdoor tot een nieuwe danstaal. Openheid, innovatie, zorgzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaardes. Hiermee maken we onze ambities waar en omarmen we inclusiviteit.

Onze thuisbasis is Groningen. De kernwaarden van onze stad zijn vrijheid, lef en eigenzinnigheid. Als interdisciplinair gezelschap worden we gevoed door de identiteit van de stad. In de splendid isolation van het Noorden kunnen we, gesteund door ons trouwe thuispubliek, verder werken aan ambitieus, belangwekkend en avontuurlijk theater om dat vervolgens vol trots aan de rest van het land en daarbuiten te tonen. Deze beweging is niet meer te stoppen. En jij kunt hier deelgenoot van zijn:

Voor Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel zijn we per 1 januari 2021 op zoek naar een

Educatiemedewerker Dans

32-40 uur per week

Vanaf 2021 groeit Club Guy & Roni door tot een van de vijf grootste dansgezelschappen van Nederland met een ambitieus educatieprogramma.

In deze functie ontwikkel je educatieve dansprogramma’s rondom de voorstellingen van Club Guy & Roni en voor onze multidisciplinaire NITE-producties (theater, dans, muziek en andere kunstdisciplines).

Naast de educatieprogramma’s van ons reguliere aanbod werk je ook aan programma’s die op scholen plaatsvinden (primair of middelbaar onderwijs) of tijdens schoolvakanties plaatsvinden. Innovatief, interdisciplinair, inclusief en internationaal zijn de pijlers waarop je onze educatieprogramma’s gaat bouwen.

We zoeken iemand die een creatief, vernieuwend en uitnodigend aanbod kan maken, waarmee we een jonge, nieuwe doelgroep op een actieve en inspirerende manier interesseren voor alle toffe dingen die wij in Groningen, in Nederland en steeds meer internationaal aan het doen zijn.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
Je bent bekend met verschillende stijlen uit het dansvak met de nadruk op streetdance en je hebt ervaring met lesgeven aan kinderen en jongeren. Het moet voor jou geen probleem zijn om af en toe in het weekend, ’s avonds of tijdens schoolvakanties te werken. Voor deze functie is het van belang dat je in de buurt van de stad Groningen woont of bereid bent er te gaan wonen. Je werkt nauw samen met het Hoofd Educatie en danseducatie stagiaires.

WAT HEB JE IN JE MARS?

  • je hebt ervaring in danseducatie en houdt ontwikkelingen op je vakgebied bij
  • je barst van de energie en je spreekt de taal van je doelgroep
  • je kunt zelfstandig programma’s en workshops ontwikkelen, uitwerken en organiseren, natuurlijk altijd in samenwerking met het educatie- en het artistieke team
  • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling in de Nederlandse en Engelse taal

WAT BIEDEN WIJ?

  • een werkplek in één van de mooiste theatergebouwen van Groningen
  • een diverse club aan leuke collega’s met verschillende culturen en disciplines
  • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Toneel en Dans
  • goede mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling

Iedere vrijdagmiddag sluiten we de week af met Gronings Cultureel Erfgoed: De Eierbal.

GEÏNTERESSEERD?
Enthousiast na het lezen van de vacature en je herkent jezelf in het profiel? Reageer dan snel.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met René de Haan: rene@nnt.nl of bel 050 588 54 40.
Je kunt tot 9 oktober je motivatie en CV mailen naar Monique de Winter: hr@nnt.nl.

Solliciteer!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen we niet op prijs.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.