4DSOUND Technologies: Stagiair(e) Marketing, PR & Communicatie

4DSOUND Technologies in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing, PR & Communicatie voor 16 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


4DSOUND is een creatieve studio die ruimtelijk geluid als medium onderzoekt. Sinds 2007 heeft 4DSOUND geïntegreerde hardware en software systemen ontwikkeld die een volledig ruimtelijke geluidservaring bieden. Inmiddels is 4DSOUND bij 200+ internationale projecten betrokken geweest, variërend van experimentele opera tot kinetische architectuur, medisch onderzoek, concert producties en artistieke residenties. In 2015 heeft 4DSOUND ook het Spatial Sound Institute in Budapest opgericht.

Stagiair(e) Marketing, PR & Communicatie

16 tot 32 uur per week (in overleg)

4DSOUND Technologies zoekt een gedreven marketing stagiair(e) die affiniteit heeft met geluidskunst en -technologie. Je loopt en leert mee in een dynamische en creatieve wereld en werkt vanaf Broedplaats Contact te Amsterdam.

Er is de mogelijkheid om mee te werken aan alle communicatie- en managementactiviteiten binnen de organisatie; zoals het assisteren van project-management, schrijven van persberichten en mailings, invulling geven van social media-kanalen en de website en internationale PR. Afhankelijk van je achtergrond en interesse gaan we graag met je in gesprek over de precieze invulling.

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Sociaal vaardig / communicatief.
  • Ondernemend en initiatiefrijk.
  • Ervaren met social media en mail-chimp.
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, in woord en geschrift.
  • Woonachtig in Amsterdam of bereid om te reizen.

Stuur dan je sollicitatie naar info@4dsound.net.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.