Tolhuistuin: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Tolhuistuin in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing & Communicatie voor 16 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenTolhuistuin is een cultuurhuis en -tuin aan de IJ-oever van Amsterdam Noord, een plek voor muziek, beelden, verhalen en voor heerlijk eten. Het hart van de Tolhuistuin is een idyllische tuin die de historische panden met café-restaurant THT, verschillende concert- en podiumzalen, expositieruimte, studio’s en werkplekken verbindt. Samen met een inspirerend netwerk van muzikanten, theatermakers, filmmakers, ontwerpers, festivalorganisatoren, podcastmakers en sociale ondernemers zetten we de Tolhuistuin in als creatieve werkplaats voor de toekomst voor een breed publiek.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

16 – 32 uur per week

Taakomschrijving
Je assisteert het tweekoppig marketingteam in het bedenken/produceren van content, up-to-date houden van de publiciteitskalender, en het beheren van de online kanalen. Daarnaast zet je speciale promotionele acties op, verdiep je je in doelgroepen en denk je mee over de algehele marketingstrategie. Voor deze functie zijn we opzoek naar iemand die zich voor een stageperiode van 4-6 maanden wil inzetten.

Je bezit de volgende kwaliteiten

  • zelfstandig, initiatiefrijk
  • affiniteit met cultuur
  • uitstekende beheersing van het Nederlands
  • kennis van social media
  • ervaring met foto/video is een pre
  • woonachtig in (de buurt van) Amsterdam

Wat krijg je ervoor terug?

  • geen meeloopstage, maar verantwoordelijkheid
  • een klein team waarin je intensief samenwerkt
  • uitbreiding van je netwerk in de culturele wereld

Interesse?
Stuur je motivatie en CV naar: publiciteit[at]tolhuistuin.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je mailen naar eva[at]tolhuistuin.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.