MIMIK: Horeca manager

MIMIK in Deventer zoekt een Horeca manager voor fulltime | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenMIMIK is dé nieuwe uitgaansplek van Deventer. Een multifunctionele theaterzaal, vier filmzalen, een grand café en een bar. Borrelen, kletsen, werken, snacken, vergaderen; bij ons kan het allemaal. Alles is er, alles klopt, alleen jij ontbreekt nog.

Onze deur staat altijd open. Voor iedereen. We houden van aanpakken, zijn behoorlijk ambitieus en willen de wereld een beetje mooier maken. Jij ook?

Mooi! Want we zoeken iemand die de aanvoerder gaat worden van het horecateam!

Wij zoeken een aanvoerder voor het horeca team voor de horeca Hier & DAAR bij MIMIK:

Horeca manager

fulltime

Je bent eindverantwoordelijk voor de gehele horeca bij MIMIK, ofwel het café beneden, de bar boven en de foyer bar. Een veelzijdige job in een vers team! Als aanvoerder zorg je onder meer voor het rond krijgen van het rooster, de bestellingen en kloppende cijfers. Je creëert een prettige en veilige werksfeer waarbij je collega’s stimuleert en coacht zodat ze zich maximaal kunnen ontwikkelen. Uiteraard sta je regelmatig zelf te knallen achter de bar. Kortom: een toffe uitdaging!

Je shift begint met een kopje koffie met de directeur, even doorspreken wat goed gaat en wat beter moet. Dan zorg je dat de zaak klaar staat voor de eerste gasten en alles bijgevuld is. Alles spick & span, iedereen gebrieft en goedlachs? We gaan open! Samen met je collega’s ga je onze gasten verwennen met al het lekkers van de kaart. Uiteraard met een grote glimlach. Oei, het wijnfust is bijna leeg, snel even een nieuwe erop zetten om later die dag de bestelling door te geven aan de leverancier. Als het even iets rustiger is, spring je achter de laptop om het nieuwe rooster te maken en de omzetcijfers te checken. Je zorgt dan dat iedereen op tijd pauzeert, zodat de volgende shift lekker kan beginnen. Zodra de tweede groep collega’s steady staat voor de avond, en het einde-proeftijdgesprek met een van je collega’s er op zit, geniet jij van een welverdiend biertje op ons balkon.

Onze ideale aanvoerder heeft het volgende in huis:

  • Allereerst ben je leuke collega! Type gastvrij, energiek, open en altijd goedlachs
  • Je communiceert op een vlotte, prettige en duidelijke manier
  • Met genoeg stappen in de horeca op de teller ken je het klappen van de zweep
  • Misschien heb je al wat leidinggevende ervaring opgedaan. In ieder geval snap je, hoe je mensen mee krijgt en zaken gedaan
  • Je bent op de hoogte van de belangrijkste richtlijnen en regelgeving in de horeca
  • HBO werk- en denk niveau
  • Indien je snel beschikbaar bent, is dat fijn!

An offer you can’t refuse!
Wat we jou bieden is een uitdagende fulltime job op een nieuwe, toffe plek met uitzicht over onze mooie IJssel. Een unieke kans om heel veel te leren, met veel trainingen. Laptop van de zaak, supertof team en gratis naar de film bij ons! En natuurlijk geld, CAO-conform. Wie wil dat nou niet?

Interesse?
We staan te trappelen om je te ontmoeten! Mail je CV en motivatiebrief naar suzan@mimik.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.