Festival Tweetakt: Medewerker Marketing & Communicatie

Festival Tweetakt in Utrecht zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie voor 24 tot 32 uur per week (in overleg) | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 11-10-2020


Tweetakt is een jaarlijks kunstenfestival in Utrecht en biedt een boordevol programma met onder andere theater- en dansvoorstellingen, locatietheater, muziekoptredens en (interactieve) beeldende kunst voor alle leeftijden. Het festival vindt plaats in alle theaters van Utrecht, in het festivalcentrum op de Neude en ook op de buitenlocatie Fort Ruigenhoek in Groenekan. Jaarlijks trekt het festival zo’n 45.000 bezoekers .

Medewerker Marketing & Communicatie

24 tot 32 uur per week (in overleg)

Festival Tweetakt is op zoek naar een enthousiaste allround marketeer die de marketing- en communicatieplannen van het festival mee ontwikkelt en deze vervolgens ook uitvoert. Binnen je takenpakket zal een focus liggen op perscoördinatie en (actieve) persbenadering van landelijke, regionale en online media.

Wat we vragen

  • Je hebt een passie voor schrijven en vindt het leuk om teksten voor persberichten, nieuwsbrieven, website en andere uitingen te schrijven.
  • Je hebt in de afgelopen jaren een relevant persnetwerk opgebouwd en kunt dit inzetten voor je werkzaamheden bij Tweetakt.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Mailchimp, WordPress, Photoshop en InDesign.
  • Je bent een proactieve professional met aantoonbare ervaring (drie tot vijf jaar) in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt kennis van en interesse in de culturele sector.
  • Je hebt het vermogen om onder tijdsdruk en zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je bent overtuigend, flexibel, gemotiveerd en een doorzetter.

Interesse?
Stuur je sollicitatie voorzien van cv en motivatie naar Leonie Dijkstra via l.dijkstra@tweetakt.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie medewerker marketing en communicatie’.

Festival Tweetakt streeft naar een divers en inclusief personeelsbeleid en nodigt daarom mensen van verschillende (culturele) achtergronden van harte uit om te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.