Trias, Centrum voor de Kunsten: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk zoekt een Stagiair(e) Marketing & Communicatie voor 2 tot 5 dagen per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 16-09-2020


Heeft social media voor jou geen geheimen? Houd je van schrijven en vind je het een uitdaging om te bedenken hoe je een workshop, cursus of evenement promoot? Lees dan meer over deze uitdagende stageplek bij een dynamisch kunsteducatiecentrum in Rijswijk vanaf augustus / september of november 2020.

Over Trias
Bij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door cursussen, workshops en evenementen te organiseren in de vrije tijd en door kunsteducatie aan te bieden in het onderwijs. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Trias heeft plek voor een

Creatieve Stagiair(e) Marketing & Communicatie

2 tot 5 dagen per week

Inhoud stage
Je werkt in een levendige, culturele omgeving. Je levert een belangrijke bijdrage aan de marketing en communicatie in de uitvoering, maar ook in het bedenken van concepten. Je ondersteunt de marketing- & communicatieafdeling bij de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan redactioneel werk, zoals het bijhouden van de website, het schrijven van promotieteksten, het bijhouden van socialmediakanalen, persberichten schrijven, het maken van foto- en videorapportages en ondersteuning bij het opzetten van marketingcampagnes.

Wat vragen wij

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, richting communicatie, multimedia design of cultuurmanagement.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk.
  • Je bent leergierig en neemt initiatief.
  • Kan goed zelfstandig taken oppakken.
  • Je weet de weg op verschillende social media kanalen.
  • Je bent flexibel en vindt het niet erg om buiten kantoor uren te mogen werken.
  • Je kan goed overweg met Photoshop en/of InDesign.

Interesse?
Werkdagen en -uren zijn in overleg. Je loopt stage op onze locatie aan de Cor Ruysstraat 2 te Rijswijk. Voor meer informatie over Trias verwijzen wij je naar onze website.

Herken jij je in deze omschrijving?
Mail dan je motivatie en cv naar daanvandoremalen@stichting-trias.nl onder vermelding van ‘stage marketing en communicatie’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.