Theatergroep ECHO: Marketing- en Communicatie medewerker

Theatergroep ECHO in Arnhem zoekt een Marketing- en Communicatiemedewerker voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 17-08-2020


ECHO maakt maatschappelijk betrokken, eigenzinnig theater. ECHO is punk-poëtisch, absurdistisch, activistisch en eigentijds. De speelstijl is rauw, gekenmerkt door uitputting en het opzoeken van grenzen. De voorstellingen zijn rationeel ongrijpbaar en op gevoelsniveau duidelijk herkenbaar. De altijd aanwezige humor is zwart, banaal, satirisch en soms subtiel. Aan de basis van alle voorstellingen staat de persoonlijke zoektocht: ‘Hoe ons te verhouden tot het ogenschijnlijk maakbare leven’.

ECHO maakt één à twee voorstellingen per jaar, waarmee ze langs de vlakkevloertheaters of theaterfestivals in Nederland toert. Het kernteam bestaat uit een artistiek en een zakelijk leider en de marketingmedewerker. Allen werken parttime of als zzp’er voor de stichting. Bij het produceren van de voorstelling komt daar een flexibele schil van professionals bij. Acteurs, regisseurs, schrijvers, technici, ontwerpers et cetera.

ECHO maakt theater voor iedereen, ongeacht geslacht, huidskleur, cultuur, geloof, etnische of nationale afkomst, religie of levensbeschouwing, seksuele geaardheid, leeftijd, gezondheidstoestand of fysieke eigenschappen. Deze diversiteit zien wij nog niet terug in het publiek dat naar onze voorstelling komt kijken.

Ben jij de aangewezen persoon om ons te helpen om een diverser publiek te bereiken? Theatergroep ECHO is op zoek naar een:

Marketing- & Communicatiemedewerker

8 uur per week

Als marketing- en communicatiemedewerker van ECHO ben je

  • Flexibel ingesteld: Bij voorkeur ben je in de gelegenheid om je werktijden flexibel in te delen. In de aanloop naar een voorstelling is het drukker en wordt er meer van je gevraagd dan in de rustigere periodes.
  • Je bent stressbestendig: Je moet snel kunnen schakelen en reageren op kansen die voorbij komen of deadlines die gehaald moeten worden.
  • Ben je een loyale teamspeler: We werken in ons kleine team nauw met elkaar samen. Dat betekent dat we op elkaar moeten kunnen vertrouwen. De werkzaamheden zijn uiteenlopend en we nemen allemaal verantwoordelijkheid voor het uiteindelijke resultaat. De lijnen zijn kort, de bedrijfscultuur is informeel.
  • Je bent creatief: Bij ieder project is het maatwerk hoe we de marketing en communicatie gaan voeren. Dat maakt het werk spannend en afwisselend en doet een beroep op je creativiteit.
  • Je hebt overzicht: Naast de lopende zaken is het belangrijk dat je invulling kunt geven aan de ontwikkeling van de lange termijn marketingstrategie van ECHO.
  • Tevens schrijf je mee aan de fondsaanvragen voor de voorstellingen.
  • Last but not least: Je hebt een hart voor theater en de culturele sector.

Zie je in bovengenoemd profiel een kans om je verder te ontwikkelen als marketeer en communicatiedeskundige? Dan kunnen we je een inspirerende werkervaring bieden.

Hoewel het natuurlijk een pluspunt is als je al ervaring hebt met de marketing voor theatergroepen is het voor ons belangrijker dat je een positieve houding hebt en enthousiast bent over het werk van ECHO. Je wordt betaald volgens de cao dans en toneel, schaal V (honorarium als zzp’er is gebaseerd op deze schaal).

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Corien van der Poll – corien@tgecho.com, 06-515 157 40.

Je kunt een link opvragen om registraties van eerdere voorstellingen te bekijken. In de vakantietijd zijn wij wat lastiger te bereiken, maar we zullen reageren.

Stuur een brief met motivatie, waarin je reageert op de vijf competenties die in de vacature genoemd worden, en je cv voor 17 augustus 2020 naar info@tgecho.com.
Gesprekken vinden plaats na de zomervakantie op woensdag 26 augustus en 2 september 2020.

Zoek je een baan voor meer uren? Dan is deze functie mogelijk te combineren met de vacature bij ons kantoorgenoot Hoogte80 festival. Zij zoeken per medio september een marketing- en communicatiemedewerker voor 12 uur per week. Hun vacature vind je hier.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.