SHARP / ArnoSchuitemaker: Productieleider

SHARP / ArnoSchuitemaker in Amsterdam zoekt een Productieleider voor gemiddeld 2,5 dag per week tot en met december 2020 | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 16-08-2020


Dynamisch. Onderdompelend. Een ervaring. Voorstellingen van Arno Schuitemaker moet je beleven, ondergaan. Gevestigd in Amsterdam zet SHARP / ArnoSchuitemaker met een bevlogen team de voorstellingen middenin de wereld. De meeste recente voorstelling, The Way You Sound Tonight, won de belangrijkste dansprijs van Nederland: de Zwaan voor meest indrukwekkende productie 2019. Elk jaar spelen er meerdere producties in binnen- en buitenland in theaters, op festivals en bijzondere locaties. We zijn een ambitieus team, zorgen met z’n allen voor een optimale werksfeer en ondersteunen elkaar waar nodig.

Sinds kort is er in ons team plek voor een

Productieleider

gemiddeld 2,5 dag per week tot en met december 2020

Je bent een energieke en scherpzinnige geest die het een te gekke uitdaging vindt om de productie van onze voorstellingen op je te nemen. Je bent ervaren, communicatief sterk en een teamspeler. Op hectische dagen hou jij het overzicht en je weet dat flexibiliteit, enthousiasme en oplossingsgerichtheid het verschil maken om productionele bottlenecks glad te kunnen strijken. Kortom, jouw rol is een onmisbare schakel in ons team.

Voor de nieuwe productie doorzie je wat artistieke wensen productioneel betekenen en ben je de eerste die knelpunten signaleert en oplost. Je maakt en bewaakt de planning voor creatie- en montageperiodes, beheert het productiebudget en zorgt dat de juiste spullen op de juiste locatie zijn. Daarnaast organiseer je de (reprise)tournees in binnen- en buitenland: van het delen van technische fiches tot aan het regelen van reizen, reisvisa en vervoer van decor. Communiceren in het Engels is dagelijkse realiteit, een rijbewijs een must en wonen in (de buurt van) Amsterdam is extra handig. In productioneel rustigere periodes assisteer je de zakelijk leider, van opvolging van speelcontracten tot fondsaanvragen.

Je werkt op kantoor (in A Lab), samen met de rest van het team. Ook ben je aanwezig bij montagedagen en je gaat regelmatig mee op tournee (waaronder buitenland). Uiteraard vertegenwoordig je dan ook SHARP / ArnoSchuitemaker.

De opdracht is per direct beschikbaar tot en met december 2020, met de intentie tot verlenging vanaf 2021. De 2,5 werkdag per week is niet evenredig verdeeld, maar beweegt mee met de dynamiek van drukke en rustige periodes. Je plant je werkdagen in overleg met de zakelijk leider. Je honorarium als freelancer wordt gebaseerd op ervaring, conform CAO Toneel en Dans (Fair Pay).

Ben jij de inventieve productieleider die we zoeken? We horen graag van je! Je motivatie (maximaal 1 A4 / 3-minuten video) en CV kun je tot en met 16 augustus 2020 sturen aan info@arnoschuitemaker.com. Vragen? Bel Joriene Blom, zakelijk leider, 06-22468824.

Onze voorstellingen zijn artistieke brandpunten van verbinding en nieuwe energie. Dit weerspiegelen we in ons team: gelijkwaardigheid is voor ons een norm en we werken vanuit de overtuiging dat diversiteit een stimulans is voor creativiteit en innovatie. Wees welkom!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.