Scapino Ballet Rotterdam: Stagiaire Marketing en Communicatie

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiaire Marketing en Communicatie voor 32 tot 40 uur per uur | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenScapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) marketing en communicatie. Ben jij een creatieve doener die graag in teams werkt? Iemand die samen met onze marketeers de voorstellingen, makers en dansers bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht kan krijgen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Gezocht per september 2020 en per februari 2021:

Stagiaire Marketing & Communicatie

32 – 40 uur per week

Functieomschrijving
In deze functie assisteer je de afdeling marketing en communicatie. Tot je takenpakket behoren:

  • Bedenken en uitvoeren van voorstellingsacties
  • Onderhouden van contacten met theaters
  • Assisteren bij premières, markten en beurzen
  • Af en toe mee op tournee
  • Bedenken en maken van content voor social media
  • Afhandelen van bestellingen via de Scapino webshop
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van 350 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start ieder half jaar, per februari en per half augustus.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar michael.vogel@scapinoballet.nl ter attentie van Michael Vogel, hoofd marketing & communicatie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.