Openbare Bibliotheek Katwijk: Specialist Marketing

Openbare Bibliotheek Katwijk in Katwijk zoekt een Specialist Marketing voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-08-2020De Bibliotheek Katwijk is een actieve bibliotheekorganisaties die midden in de samenleving staat. De bibliotheek richt zich in de komende jaren vooral op de omslag van de traditionele uitleenfunctie naar een sterkere inhoudelijke positionering op het gebied van leesbevordering, voorkomen en bestrijden van laaggeletterdheid, basisvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Onze opdracht ligt in het stimuleren, ondersteunen, faciliteren en toerusten van burgers om mee te kunnen doen in en bij te kunnen dragen aan de samenleving.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een specialist marketing die zijn/haar kennis en ervaring op een praktische wijze in wil zetten voor de bibliotheek. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent proactief en stapt overal op af, creatief en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder ben je vaardig in het gebruik van internet en social media. Je woont bij voorkeur in de regio Duin- en Bollenstreek of Leiden.

Specialist Marketing

28 uur per week

Wat houdt de functie in?
Je bent verantwoordelijk voor planvorming, coördinatie en uitvoering van de marketingfunctie. Je houdt je bezig met bibliotheekpromotie en het versterken van de lokale zichtbaarheid van de bibliotheek. Daarnaast ben je belast met fondsenwerving. Je bent verder verantwoordelijk voor de social media marketing van de bibliotheek.

Wat verwachten wij?
Je hebt een hbo-opleiding Marketing & Sales en beschikt over ruime werkervaring op de gevraagde gebieden. Je kunt zowel beleidsmatig denken als uitvoerend bezig zijn op dit terrein. Je bent in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden met relevante organisaties en personen. Je voelt je verbonden met de identiteit en missie van de bibliotheek in het publieke domein. Je hebt ervaring met (social) media en in staat deze in te zetten ten behoeve van de marketingactiviteiten van de bibliotheek.

Wij bieden
Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met de intentie om het om te zetten in een vast contract. Een uitdagende en zelfstandige functie in een veranderende omgeving. Inschaling vindt plaats volgens de cao Openbare Bibliotheken in schaal 8, afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Informatie
Voor meer informatie en reacties kun je contact opnemen met Jan Klerk, directeur/bestuurder: jklerk@bibliotheekkatwijk.nl of mobiel 06-278 703 97.

Sollicitatie
Mail je sollicitatie voor 15 augustus 2020 naar jklerk@bibliotheekkatwijk.nl.
De 1e ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats in week 35, indien nodig de 2e ronde in week 36.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.