Nationaal Muziekinstrumenten Fonds: Stagiair(e)

Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


De Stichting Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) is een goed doel en bestaat al 32 jaar. Het NMF geeft muziekinstrumenten in bruikleen aan zo’n 400 professionele musici en muziekstudenten in heel Nederland. De collectie instrumenten is meer dan € 36 miljoen waard en is één van de grootste ter wereld. Het NMF is een kleine organisatie (circa 5 fte) met zeer gedreven en deskundige medewerkers. Het NMF houdt kantoor in het oudste stenen woonhuis van Amsterdam, midden in het centrum.

Wij zoeken voor de afdeling productie & promotie een

Stagiair(e)

32 uur per week

Sociale media
Het NMF is een fondsenwervende stichting, die gesteund wordt door een trouwe achterban van particuliere donateurs. Donateurs worden geworven bij (al dan niet door het NMF zelf georganiseerde) concerten en door middel van direct mailings, advertenties en free publicity. Het NMF heeft behoefte om de socialmediastrategie uit te bouwen. Met de mooiste verhalen rond onze collectie en musici kan het NMF ook online een sterke positie innemen. Samen werken we aan het verhogen van de particuliere inkomsten ten behoeve van de musici.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • meewerken aan het opstellen van de social mediastrategie;
  • uitvoeren van de social mediastrategie;
  • het onderhouden van de website en ons relatiesysteem;
  • meewerken aan en het realiseren van free publicity, opstellen van promotieplannen;
  • assisteren bij concerten;
  • ondersteuning bieden bij de organisatie van presentaties, concerten en workshops;
  • het schrijven van webteksten, nieuwsberichten, nieuwsbrieven en persberichten.

Wat we vragen
Je hebt feeling met muziek en veel kennis van sociale media. Je leert snel en houdt van aanpakken. Je kunt zelfstandig werken. Verder vragen we een gezonde dosis intelligentie en een enthousiaste instelling.

Wat we bieden

We bieden jou een gezellige, informele werksfeer in ons kantoor in hartje Amsterdam. Een stageplaats bij het NMF levert je nieuwe ervaringen op en is een goede vermelding op je CV. Stagiairs bij het NMF lopen als volwaardig lid van de organisatie mee en worden begeleid door een stagebegeleider. Hoogte stagevergoeding € 350 per maand op basis van 32 uur per week.

Periode
In overleg. Ook in de zomermaanden is er gelegenheid om stage te lopen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatie en CV naar onderstaand mailadres.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.