Muziekschool Sittard-Geleen: Freelance Muziekdocent

Muziekschool Sittard-Geleen in Sittard-Geleen zoekt een Freelance Muziekdocent voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geen


Muziekschool Sittard-Geleen is een nieuwe muziekschool in de gelijknamige gemeente, gestart op 1 juni 2020. Het innovatief concept, een muziekschool in webshopvorm, stelt (de ouder van) de leerling in staat zonder verdere inschrijving een lespakket te bestellen om vervolgens flexibel op locatie van een freelance docent, online of aan huis te verzilveren. (Beginnende) bands en solo-artiesten kunnen een coach inhuren, er is een zomeraanbod en er worden masterclasses georganiseerd. Voor particulieren, scholen en bedrijven bieden wij fantastische workshops óf een programma op maat aan!

Freelance Muziekdocent

aantal uur nader te bepalen

Muziekschool Sittard-Geleen staat voor vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig muziekonderwijs in de regio Sittard-Geleen. Wij zijn continu op zoek naar bevlogen en inspirerende muziekdocenten, coaches en workshopleiders die op freelancebasis voor ons de muzikale passie willen overdragen.

Onze voorwaarden:

  • Diploma muziekopleiding (conservatorium, Rockacademie etc.).
  • Aantoonbare expertise en doceerervaring in het vakgebied.
  • Inschrijving KVK als zelfstandig docent.
  • Een eigen lesruimte in (of in de nabije omgeving van) de gemeente Sittard-Geleen en/of bent beschikbaar om les te geven online en/of aan huis en/of inzetbaar om op locatie les, coaching en/of workshops te verzorgen.
  • Woon je niet in Limburg, maar heb je een uniek instrument/product dat je online kan doceren? Ook dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief & CV naar:
info@MuziekschoolSittard-Geleen.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.