Kunstgebouw: Projectleider Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK)

Kunstgebouw in Rijswijk zoekt een Projectleider Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK) voor 0,8 tot 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 25-08-2020Kunstgebouw is de provinciale organisatie voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in Zuid-Holland. Door naar kunst te kijken en door kunst te maken, leer je jezelf, elkaar en de wereld beter kennen. We werken samen met scholen, gemeenten, cultuuraanbieders en maatschappelijke instellingen. We dragen bij aan de kansen en mogelijkheden voor iedereen om deel te nemen aan cultuur.

Wij zijn op zoek naar:

Projectleider Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK)

0,8 tot 1 fte

De functie
Cultuureducatie met kwaliteit (CMK) is een landelijke subsidieregeling die wordt uitgevoerd door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Kunstgebouw is penvoerder van 12 regio’s in Zuid-Holland die gezamenlijk deelnemen aan deze subsidieregeling. We zoeken een projectleider die vanuit onze rol als penvoerder vooral zorgt voor de zakelijke kant. Je werkt nauw samen met een collega die de regio’s adviseert en begeleidt bij de realisatie van hun plannen. Samen vorm je het kernteam CMK en leg je verantwoording af aan de programmamanager.

Belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is de jaarlijkse verantwoording van de subsidieaanvraag met financiële, bereik- en prestatiegegevens van de regio’s. Je zorgt voor heldere communicatie naar de regio’s en een duidelijke ordening van alle gegevens voor het Fonds voor Cultuurparticipatie. Je werkt hiervoor samen met collega’s van Financiën en Logistiek en planning. Daarnaast faciliteer je de monitoring en evaluatie van de projecten, zorg je voor goede samenwerking met hogescholen en pabo’s en bied je ondersteuning aan de regio’s door kennisdelingbijeenkomsten te organiseren.

Wie zoeken wij?
Een goed georganiseerde projectleider met kennis van financiële, organisatorische en bestuurlijke processen. Je houdt ervan om zaken te structureren en goed op orde te hebben. Je bent accuraat, dienstverlenend en hebt een pro-actieve pragmatische aanpak om problemen op te lossen. Je bent goed in het organiseren van bijeenkomsten en helder en prettig in je communicatie met externe partijen, zoals regionale CMK-coördinatoren en ambtenaren.

Profiel

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau.
  • Je bent niet bang voor cijfers.
  • Je spreekt en schrijft duidelijke taal met gevoel voor de juiste toon.
  • Je houdt van taken die bij verantwoording horen zoals administreren, verzorgen van rapportages, controle overzichten, verslaglegging.
  • Je neemt initiatief en wilt graag een goed resultaat neerzetten.
  • Je bent flexibel en zelfstandig.
  • Je bent goed in het onderhouden van relaties en zorgen voor verbindingen tussen verschillende partijen.
  • Je woont bij voorkeur in Zuid-Holland.

Wij bieden
Een plek in een team van gedreven en ervaren professionals in een prettige werkomgeving. Werken bij Kunstgebouw betekent dat je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van cultuuronderwijs in heel Zuid-Holland.

Een tijdelijke aanstelling per 1 november 2020 van 1 jaar (in overleg tussen 0,8 fte en 1 fte), met vooruitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform schaal 9 uit de CAO Sociaal Werk.

Solliciteren
Is je interesse gewekt om als projectleider CMK in een inspirerende en culturele omgeving te werken? Stuur een motivatiebrief en cv vóór 25 augustus 2020 naar: sollicitaties@kunstgebouw.nl ter attentie van Aukje Bolle (directeur). Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 14 september 2020.

Heb je vragen? Neem telefonisch contact op met Edith Janssen (programmamanager): 015-2154530. Edith is bereikbaar tot 17 juli en daarna weer vanaf 24 augustus. Of kijk op onze website.

Kunstgebouw is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.