ISH Dance Collective: Algemeen Directeur

ISH Dance Collective in Amsterdam zoekt een Algemeen Directeur voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 09-08-2020


ISH IS ALLES MAAR NIET WAT JE DENKT.

Een collectief van eigenwijze individuen. Sinds 2000 verbindt ISH Dance Collective mensen door hen te verrassen. Skills van de straat gaan de verbinding aan met gevestigde kunstvormen. Op innovatieve wijze slaan de voorstellingen, op maat gemaakte showcases en educatieprojecten van ISH een brug tussen kunstvormen, disciplines en culturen. ISH gelooft niet in grenzen.

ISH houdt van kunstenaars die op het hoogste niveau kunnen presteren maar ook genoeg lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren. Door met uiteenlopende partijen samen te werken ontstaan er op artistiek en productioneel niveau nieuwe kruisbestuivingen.

ISH heeft een manier van werken die mensen bij elkaar brengt, dromen uit laat komen en resulteert in fantastische voorstellingen. En belangrijker nog: het resulteert in een fantastische groep mensen. Dit geldt ook voor onze eigen organisatie: we werken met een kleine dynamische groep om onze voorstellingen en andere initiatieven mogelijk te maken. Dit doen we bovendien in samenwerking: met onze artistieke partners, onze subsidiënten, onze sponsoren, de theaters waar we staan, ons publiek.

Voor het aansturen van ISH Dance Collective zoeken we een stevige

Algemeen Directeur

32 – 40 uur per week

Een directeur die voorop wil lopen, maar ruimte biedt aan ons artistieke profiel. Een directeur die op het hoogste niveau wil presteren, maar de credits niet zelf hoeft op te halen.

ISH staat voor een stevige opgave in de komende kunstenplanperiode. We hebben een ongelofelijke basis liggen, en erkenning gekregen. We hebben grootse plannen. Maar ook de verwachtingen zijn hoog. Verwachting van al die stakeholders, in een ongekend dynamische tijd.

We zetten hoog in. Onze nieuwe directeur stapt over onze ambitie heen. Voert aan, stelt de status quo ter discussie, zoekt continuïteit en heeft lef.

We bieden een uiterst dynamische omgeving, een uitdagende baan en marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij we de cao Toneel en Dans volgen.

We nodigen geïnteresseerden uit zich kandidaat te stellen voor de vrijkomende functie van algemeen directeur. Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 9 augustus 2020 worden gestuurd naar vacatures@ishdancecollective.com.

De Raad van Toezicht gaat tussen medio juli en medio augustus 2020 met een beperkt aantal kandidaten in gesprek. Daarnaast zal ook een matchingsgesprek plaatsvinden met onze artistiek leider.

Zie hier de vacature en de uitgebreide functiebeschrijving. Eventuele vragen over de functie kunnen worden gericht aan vacatures@ishdancecollective.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.