EM-Cultuur: Stagiair e-Marketing

EM-Cultuur in Amsterdam zoekt een Stagiair e-Marketing voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenEM-Cultuur bedient meer dan 600 theaters, theater- en muziekgroepen, festivals, en musea met online e-marketing tools. Onze gebruikers zijn de marketingmedewerkers die de communicatie voor deze culturele organisaties verzorgen. We ondersteunen ze met onze diensten om nog meer bezoekers naar het theater en museum te krijgen.

We doen dit al dertig jaar met veel plezier vanuit hartje Amsterdam (Damrak), zodat we onze klanten per fiets, tram of trein kunnen ontmoeten. We voelen ons betrokken bij de culturele sector. Onze e-marketing tools zijn goed, en we onderscheiden ons pas echt met onze ervaring, helpdesk en persoonlijke, no nonsense aanpak.

Wij zoeken een

Stagiair e-Marketing

24 tot 32 uur per week

Wat kun je bij ons leren?
Je krijgt een gevarieerd takenpakket en we leren je onder andere:

  • Hoe je infographics, animaties en presentaties maakt.
  • Hoe je social media professioneel en effectief kunt inzetten.
  • Hoe je een goede nieuwsbrief maakt van opmaak tot analyse.
  • De fijne kneepjes van Google Ads en Google Analytics.
  • Het werken met en onderhouden van WordPress websites.

Je krijgt een kijkje in de keuken van marketingafdelingen van culturele organisaties en we leren je de beginselen van gebarentaal om te kunnen communiceren met één van onze collega’s (nog mooier is natuurlijk als je dat al kunt).

We zijn een kleine en informele organisatie waar je de ruimte en tools krijgt om jezelf te ontwikkelen. We zoeken jou, met relevante kennis van online marketing & social media en interesse in de culturele sector… Je draait mee met onze marketing en support (klantcontact) afdeling tegen een redelijke stagevergoeding.

Dus wil je een allround en gevarieerde stage en praktijkgericht meedraaien in onze marketingactiviteiten? Reageer dan nu!

Mail je CV en korte motivatie naar rogier@em-cultuur.nl. De stageperiode is wat ons betreft flexibel.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.