DOX: Medewerker Productie

DOX in Utrecht zoekt een Medewerker Productie voor 0,5 tot 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 10-08-2020


DOX is dé plek waar makers en performers uit verschillende (sub)culturen samenkomen. Wij zijn producent van voorstellingen vol theater, dans en muziek voor een publiek vanaf twaalf jaar. In 2019 speelden we maar liefst 349 verschillende uitvoeringen voor bijna 40.000 bezoekers.

Ook zijn wij een broedplaats voor een nieuwe generatie makers en jong performers talent in de podiumkunsten. Daarnaast activeren we lokale jongeren, in samenwerking met Theater Utrecht, in een uitgebreid educatieprogramma. Het team bestaat uit vijftien bevlogen medewerkers. Theater Utrecht is het stadsgezelschap van Utrecht en brengt geëngageerd, hoogwaardig en cutting edge theater voor een zo breed mogelijk publiek. Ze houden de ogen wijd open naar de wereld en putten daarbij uit allerlei mogelijke bronnen: van eeuwenoud tot hagelnieuw, van proza en film tot poëzie. Ongeremd experimenteren met nieuwe technieken, vertelvormen en publieksrelaties.

DOX zoekt een enthousiaste medewerker Productie met een hart voor theater, muziek en dans. De afdeling bestaat vanaf september 2020 uit drie personen: twee productieleiders en jij! DOX werkt nauw samen met Theater Utrecht. Als medewerker Productie kom je in dienst bij DOX, je maakt daarmee niet alleen deel uit van het productieteam van DOX, óók van Theater Utrecht. Voor beide organisaties zal je productionele taken uitvoeren.

Medewerker Productie

0,5 tot 0,8 fte

Dit worden jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Met onze makers creatieve wensen vertalen naar een realistisch plan binnen beschikbaar budget en tijd.
 • Meedenken in en maken van project- en productieplanningen.
 • Het uitvoeren van productionele taken rondom diverse projecten en producties.
 • Het plannen en uitvoeren van het productieproces van de DOXclub.
 • Het signaleren van problemen bij de realisatie, dit oplossen en/of melden aan de leidinggevende / projectleider.

Jij vinkt minstens acht boxes hiervan aan

 • HBO denk- en werkniveau.
 • Woonachtig (in de buurt van) Utrecht.
 • Enthousiast, creatief, teamplayer en pro-actief.
 • Affiniteit met jongeren.
 • Denken buiten de gebaande paden.
 • Stressbestendig en flexibel.
 • Volwaardig sparringpartner voor projectleiders.
 • Kennis van en ervaring in de theatertechniek wordt op prijs gesteld.
 • In overleg beschikbaar tussen de 0,5 tot 0,8 fte per week.

Wij bieden jou…
In eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met de intentie tot verlenging. Leuke collega’s, creatieve en innovatieve makers en performers om je heen die toffe dingen maken. Twee projectleiders naast je zijde waarmee je kunt sparren. Een doelgroep en team die nooit stil wil staan. Salaris conform schaal 5 van de CAO Toneel en Dans, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Het exacte aantal uren per week hangt af van je inzetbaarheid en de definitieve samenstelling van het team.

Kom solliciteren!
Voor meer informatie kan je terecht bij zakelijk leider Eric Japenga via eric@wijzijndox.nl. Solliciteren kan tot en met maandag 10 augustus 2020 door het sturen van een motivatie plus cv naar: eric@wijzijndox.nl.* De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 19 augustus 2020.

* Vanwege de vakantieperiode bereikbaar voor vragen en bevestigingen vanaf woensdag 5 augustus 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.