De Warme Winkel | Peepshow Palace Festival: Vrijwilliger Publieksbegeleiding

De Warme Winkel | Peepshow Palace Festival in Amsterdam zoekt Vrijwilligers Publieksbegeleiding voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 31-08-2020In juli en augustus 2020 krijgt deze magere culturele zomer toch nog vlees op de botten tijdens het Peepshow Palace Festival by Theatergroep De Warme Winkel & Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond. Voor iedereen die vakantie houdt in eigen land, waar op dit moment cultureel weinig te beleven valt, is het Peepshow Palace Festival dé hotspot.

Het Peepshow Palace is een gevolg van de wens van De Warme Winkel om artistiek te reageren op de wijzigingen door Covid-19 en de noodzaak om het werk anders te presenteren. Met het Peepshow Palace is een publiekssetting en podium gerealiseerd die een unieke ervaring biedt aan 94 mensen per voorstelling, waarin intimiteit en samenzijn coronaproof mogelijk is. De behoefte aan speelplekken van bevriende makers na het wegvallen van met name festivals en de mogelijkheid om investeringen te delen, leidde tot het Peepshow Palace Festival.

De programmering bestaat uit theater, dans en muziek en is curated by Theatergroep De Warme Winkel en Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond. In juli en augustus worden zes dagen per week, drie voorstellingen per dag gepresenteerd aan een publiek van maximaal 94 mensen per voorstelling. Theatergroep De Warme Winkel verzorgt de opening op dinsdag 7 juli 2020.

De programmering wordt mede mogelijk gemaakt door BOG., Motel Mozaïque, Stichting Doek, Julidans, theaterfestival de Parade en SEXYLAND.

De Warme Winkel is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor een goed, veilig én vooral schoon verloop van het Peepshow Palace Festival:

Vrijwilliger Publieksbegeleiding

nader te bepalen aantal uur

Jij verveelt je al weken – wat is het, maanden – ontiegelijk, al je zomerplannen zijn naar de gallemiezen en je snakt naar reuring. De Warme Winkel biedt hét alternatief: vrijwilligen bij ons Peepshow Palace Festival in de Brakke Grond!

Functieomschrijving: als DWW-vrijwilliger zal je vooral de bezoekers ontvangen, instrueren waar de fiets te plaatsen, kaartjes scannen, triages uitvoeren en ze tenslotte naar de juiste cabine begeleiden. Diensten zullen niet langer dan 4 uur duren. Genoeg tijd om zelf nog van je zomer te genieten dus!

Vereisten: kleine (of grote) affiniteit voor theater, nauwelijks zomerplannen, en tenslotte een open houding ten opzichte van eventuele integratie in het corona-thema.

Vergoeding
Naast dat je anderhalve maand lang mag vrijwilligen bij hét evenement van 2020, zal er vorm van vergoeding tegenover je enthousiaste bijdrage staan:

  • Iedere vrijwilliger werkt gedurende de twee maanden juli en augustus van het festival minimaal tien shifts van 4 uur. Het maakt niet uit of deze verspreid zijn over de maanden of dicht op elkaar liggen. De roosters worden iedere twee weken rondgestuurd.
  • Voor de twee maanden hebben we een vrijwilligersvergoeding van € 150,-.
  • Indien de voorstelling niet is uitverkocht mogen jullie gratis de voorstellingen bezoeken, iedere ochtend laten we weten hoeveel plek vrij is.
  • Vet hippe Peepshow Palace t-shirts.

Krijg je het net zo warm van dit project als wij? Geef je op en geef je zomer de boost die je dacht dat er nooit meer zou komen!

Meer weten over het Peepshow Palace Festival? Culturele vacatures interviewde artistiek leider Vincent Rietveld onlangs over het festival. Lees het artikel hier.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.