De Fanfare van de Eerste Liefdesnacht: Repetitor

De Fanfare van de Eerste Liefdesnacht in Amsterdam zoekt een Repetitor voor 3 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 16-08-2020


De Fanfare van de Eerste Liefdesnacht is een kleurrijk Amsterdams straatorkest dat sinds 37 jaar muziek maakt. We zijn met een kleine dertig muzikanten (koper, saxen & slagwerk) en spelen muziek uit alle windstreken op elke denkbare locatie. Het repertoire bestaat uit zo’n 45 nummers, waarvan een groot deel uit het hoofd.

De wortels van de Fanfare liggen in de Amsterdamse krakers- en actiescene en het orkest staat nog steeds met één been in die traditie. Het andere staat op muziek- en theaterfestivals, feesten, evenementen, of gewoon ergens op straat.

Nog enkele trefwoorden
Enthousiast, eigenzinnig, reislustig (van Zweden tot Italië, van Roemenië tot Cuba), maatschappelijk geëngageerd (van verzorgingstehuis tot AZC, van Woensdrecht tot Palestina).

We zijn per september/ oktober op zoek naar een gedreven, betrokken, professionele

Repetitor m/v

3 uur per week

Wie zoeken we?
Je beschikt over overtuigingskracht én relativeringsvermogen, staat een beetje soepel in je sociale schoenen en draagt het hart op de juiste plaats. Je durft ons aan te pakken, maar weet hoe ver je kunt gaan. Je bent van alle muziekmarkten thuis en als je kunt componeren of arrangeren vinden we dat een leuk extraatje. Diploma’s vinden wij niet superbelangrijk, maar we willen wél zeker weten dat je de nodige bagage hebt.

Verdere trefwoorden
Inventief, gevoel voor humor, communicatief, groovy, stimulerend, beschikbaar op zondagavond, ervaren of jong elan.

Wat kun je van de Fanfare verwachten?

  • Tomeloze inzet en héél veel liefde.
  • De gelegenheid om samen met ons verder te groeien dan we ooit hadden durven dromen.
  • Iedere zomer een tripje naar het buitenland (als je dat leuk vindt).
  • Een passende beloning voor je inzet en expertise.

De repetities van de Fanfare zijn op zondagavond in Amsterdam (tijdens optredens spelen we zonder repetitor of dirigent). De omvang van 3 uur per week is exclusief voorbereiding.

Kennismakingen…
In de tweede week van september 2020 zullen verkennende gesprekken in ontspannen sfeer plaatsvinden. Er is dan gelegenheid tot stellen van vragen wederzijds, om elkaar te leren kennen. Op basis daarvan nodigen we een aantal mensen uit om een proefrepetitie met de Fanfare te doen, op zondagavond, op een nader te bepalen datum vanaf 20 september 2020 (als dat weer veilig kan). Mogelijk volgt daarna nog een tweede proefrepetitie.

Met onze nieuwe repetitor willen we in eerste instantie een periode van enkele maanden aan de slag, om daarna samen te beslissen of we voor de langere termijn met elkaar verder gaan.

Word jij hier enthousiast van en denk je dat we een goede match zijn?
Schrijf dan voor 16 augustus 2020 een brief, naar repetitorgezocht@liefdesnacht.nl.
We willen in ieder geval weten wie je bent, wat je gedaan hebt en waarom de Fanfare van de Eerste Liefdesnacht je aanspreekt.

Wil je nog iets vragen?
Ook dat kan naar: repetitorgezocht@liefdesnacht.nl ter attentie van Lysbet of Margriet.

Wil je nog meer over ons te weten komen?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.