Cultura: Musicaldocent Zang

Cultura in Ede zoekt een Musicaldocent Zang voor 144 uur per schooljaar | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-08-2020


Cultura brengt mensen in contact met cultuur. Wij geloven dat cultuur voor iedereen is en je als mens rijker kan maken. Leren en informeren, ervaren en beleven staan bij Cultura centraal. Onze missie: iedereen in de gemeente Ede in contact brengen met cultuur, zowel op onze vestigingen als op elke andere willekeurige plaats in Ede en omstreken. Cultura is de schakel en verbinder, want: Cultuur is voor iedereen!

Draag jij bij aan onze missie?

Voor de afdeling Educatie zijn wij op zoek naar:

Musicaldocent Zang

144 uur; 36 lessen van 2 uur per groep

Als Musicaldocent Zang werk jij met twee musicalgroepen in een schooljaar toe naar een complete musical. Jij hebt als Musicaldocent Zang zowel verantwoordelijkheid over het koor als de solisten en een eventuele liveband. Je staat samen met de musicaldocenten Dans en Theater voor de groep, waardoor veel samenwerking met de andere disciplines mogelijk is. In overleg met de andere docenten kun je daarnaast zowel solo’s als koorwerk inplannen tijdens de lesuren. Je bent dus erg flexibel en vrij in je werk, waarbij teamgerichtheid en flexibiliteit naar je collega’s toe ook van jou wordt gevraagd. Organisatorische taken rondom het productieproces worden verdeeld over de drie docenten.

Wat houdt het in?
Wij zoeken een docent voor twee musicalgroepen op de maandag, op de volgende cursusmomenten:

 • Kindermusical 9 tot 12 jaar | 16.00 tot 18.00 uur
 • Jongerenmusical 12 tot 18 jaar | 18.30 tot 20.30 uur

Het gaat hierbij om 36 lessen van 2 uur per groep. De start is midden september 2020.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde HBO-opleiding Docent Muziek, Muziektheater of Zang Jazz & Pop
  en/of aantoonbare werkervaring als zangcoach, dirigent of muziekdocent
 • Ervaring en affiniteit met het lesgeven aan groepen van 9 tot 18 jaar
 • Kennis van verschillende zangtechnieken
 • Kunnen arrangeren en aanpassen van koorpartijen
 • Kunnen begeleiden op de piano
 • Ervaring met geluidstechniek
 • Ervaring met audioprogramma’s als Protools, Logic of Cubase.

Wat bieden wij?
Het betreft een functie op zelfstandige basis (ZZP). De vergoeding bedraagt € 45,- per uur, inclusief voorbereiding en noodzakelijk overleg, exclusief reiskosten en btw-vrijgesteld.

Reageren?
Ben jij de aangewezen persoon om onze musicalgroepen te begeleiden? Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met Mirjam van den Berg, Coördinator Cursusaanbod (0318-672812). Direct reageren is natuurlijk nog beter, stuur je reactie (inclusief motivatiebrief en curriculum vitae) naar: personeelszaken@cultura-ede.nl. Door te reageren op de vacature ga je akkoord met de gegevensverwerking van jouw sollicitatiebrief en CV door Cultura.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.