Ars Musica: Officemanager

Ars Musica in Veenendaal zoekt een Officemanager voor circa 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 17-08-2020


Ars Musica is een jonge en ambitieuze culturele organisatie die bestaat uit een korenpiramide en een orkest. Vanuit een persoonlijk muzikaal groeimodel kunnen zangers vanuit onze Koorschool doorstromen naar uiteindelijk ons Concertkoor of ons Kamerkoor.

Onder Ars Musica vormen de Koorschool, het Meisjeskoor en het Jong Concertkoor een opleidingsinstituut, gericht op vocale scholing, die daarnaast medewerking verlenen aan een aantal concerten gedurende het seizoen. Het Concertkoor, Kamerkoor en Orkest zijn de andere ensembles van Ars Musica, waarvan de twee laatstgenoemde gezelschappen bestaan uit freelance professionele musici. Het uitvoeren van koormuziek, met of zonder orkestbegeleiding, is de basis van de activiteiten. Het Orkest kent daarnaast ieder seizoen een eigen productie. Onze website www.arsmusica.nl vertelt verder wie wij zijn.

Ars Musica wil graag in contact komen met personen die voor onze organisatie het officemanagement willen invullen voor circa 8 uur per week. Gewerkt wordt op basis van een overeenkomst van opdracht (freelance). Een indicatie van het honorarium kan desgewenst telefonisch worden opgevraagd bij de zakelijk leider, Léontine van Duin, mobiel (06) 43 41 16 57. Zij is in verband met vakantie bereikbaar tot 3 augustus. Na 3 augustus is de penningmeester Albert-Jan van Ginkel hiervoor bereikbaar op mobiel (06) 12 93 59 92.

Officemanager

circa 8 uur per week

Functie-inhoud
De officemanager is verantwoordelijk voor het organisatorisch en administratief voorbereiden van de eigen producties (koor en orkest). Het takenpakket zal onder andere bestaan uit:

 • Correspondentie met orkest- en koorleden.
 • Coördinatie bij het maken van het programmaboekje.
 • Coördinatie bij het opstellen en uitgeven van campagnebeeld, flyers en posters.
 • Vriendenbeheer.
 • Correspondentie met het Ondernemersnetwerk.
 • Coördinatie van de vrijwilligers.
 • Opstellen maandelijkse nieuwsbrief.
 • Websitebeheer.

Hij/zij is een echte spin in het web; hij/zij werkt nauw samen met de artistiek leider / dirigent Patrick van der Linden, de zakelijk leider Léontine van Duin en de andere leden van de artistieke staf. Ars Musica beschikt over een productieleider (vacature vanaf medio september), orkestmanager en koormanager die eerste aanspreekpunt zijn voor musici en solisten.

Functie-eisen
Wij zoeken iemand met een positieve, proactieve en enthousiaste houding. De officemanager kan zich foutloos uiten in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels. Een ‘hands on’-mentaliteit is wenselijk. Verder beschikt de officemanager over:

 • Affiniteit met klassieke muziek.
 • Goede organisatorische, communicatieve en contactuele vaardigheden en initiatief.
 • Het vermogen om zelfstandig te werken.
 • Het vermogen om nauwkeurig, planmatig en ordelijk te werken.
 • Het vermogen hoofd- en bijzaken onderscheiden.
 • Goede beheersing van MS Office en andere kantoortoepassingen.
 • De nodige stressbestendigheid.
 • Rijbewijs B.
 • Eigen werkruimte.
 • Bij voorkeur woonachtig niet verder dan 0,5 uur rijden van Veenendaal.
 • Een flexibele houding betreffende onregelmatige werktijden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.