Academie van Bouwkunst Amsterdam (AHK): Medewerker Onderwijsondersteuning

De Academie van Bouwkunst Amsterdam (AHK) in Amsterdam zoekt een Medewerker Onderwijsondersteuning voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-08-2020


De Academie van Bouwkunst Amsterdam verzorgt onderwijs op masterniveau in de drie disciplines Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De Academie vormt een gemeenschap van 350 studenten, ongeveer 25 vaste medewerkers en jaarlijks circa 350 gastdocenten, afkomstig uit het werkveld. De Academie is een onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten (AHK) en is gehuisvest in een monumentaal gebouwencomplex aan het Waterlooplein in Amsterdam.

De Academie van Bouwkunst zoekt een:

Medewerker Onderwijsondersteuning

0,8 fte

Functie-inhoud
De medewerker onderwijsondersteuning is verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en projectmatige begeleiding van onderwijsprojecten in het kader van het masteronderwijs aan de Academie van Bouwkunst. Voorbeelden van projecten zijn workshops, open dagen, excursies, internationale Summer Schools, de Winter School, ondersteuning van een Artist in Residence, de Graduation Show, et cetera. De medewerker onderwijsondersteuning maakt en beheert de jaarplanner, is zowel aanspreekpunt voor studenten, docenten en extern betrokkenen en is in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te begeleiden. De medewerker onderwijsondersteuning ondersteunt en werkt nauw samen met de onderwijsmanager.

Profiel
De kandidaat:

 • heeft een afgeronde hbo-opleiding;
 • heeft meerdere jaren ervaring met het organiseren van projecten en evenementen, bij voorkeur binnen het onderwijs; ervaring met online onderwijs en online projecten strekt tot aanbeveling;
 • heeft ervaring met het onder de aandacht brengen brengen van activiteiten op social media;
 • heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (is een vereiste);
 • heeft ervaring met het ondersteunen van internationale netwerken van masteropleidingen;
 • is accuraat als het gaat om het afhandelen van organisatie en administratie, zoals het opstellen van een draaiboek, begroting en afrekening;
 • heeft ervaring met verslaglegging en het bewaken van afspraken;
 • heeft ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking (Microsoft Teams, databases);
 • heeft kennis van managementondersteunende methoden en werkwijzen;
 • heeft aansluiting met en beweegt zich makkelijk onder de doelgroep;
 • heeft de volgende persoonlijke eigenschappen: goed samenwerkings- en inlevingsvermogen, dienstverlenende instelling, alerte en signalerende houding en is in het bezit van communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlening. De functie is gewaardeerd in schaal 8 (minimaal € 2.598,89 bruto en maximaal € 3.479,70 bruto per maand bij een volledige werkweek). De cao-hbo is van toepassing. Hierbij hoort een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie kunt u na 10 augustus 2020 contact opnemen met Joseefke Brabander (faculteitsmanager), via joseefke.brabander@ahk.nl. Sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kunt u richten aan Sanne Blok via vacature-avb@ahk.nl. De inzendtermijn sluit op 15 augustus 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.